Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointia voidaan tehdä missä mittakaavassa tahansa. Tavoitteena kasvattaa kohdennettua liikennettä yrityksen verkkosivustolla. Hakukoneoptimoinnin toteutus ei katso maantieteellistä sijaintia. Voit hakea parempia sijoituksia alueelliseen hakukonenäkyvyyteen, tai valtakunnalliseen näkyvyyteen.

Hakukoneoptimointi lyhyesti ?

Hakukoneoptimointi on sivuston sisäisiä ja ulkoisia toimenpiteitä joiden avulla pyritään rakentamaan sivuston käyttäjälle mahdollisimman relevantti käyttökokemus sivustolla.

Yksinkertaistettuna hakukoneoptimointi on mahdollisimman laadukkaan ja relevantin sisällön tuottamista yrityksen verkkosivuille. Sisällön avulla pyritään saamaan liikennettä Googlesta. Tämä kasvava liikenne muodostaa yritykselle erilaisia kontakteja.

Kuluttajat luottavat Googlen hakukonetuloksiin ja pitävät niitä automaattisesti brändiarvoa lisäävinä ja luottamusta herättävinä. Hakukoneoptimointi tulee suorittaa Googlen ohjesääntöjen mukaisesti. Google haluaa tarjota uniikkia, tuoretta ja luotettavaa tietoa omille asiakkailleen, eli hakukoneita käyttäville ihmisille.

Miksi hakukoneoptimointia kannattaa tehdä ?

Kotisivujen tai verkkokaupan hakukoneoptimointia kannattaa tehdä koska ihmiset ovat tottuneet hakemaan tietoa ennen tuote- ja palveluhankintojen ostoa.

Usein nämä hakukoneiden tuloksista tulevat vierailijat ovat siis jo ostokynnyksen yläpuolella osuessaan yrityksesi hakukonetuloksiin, vertaillessaan tuotetietoja tai etsiessään jo palveluntarjoajaa.

Mitä enemmän saat ostokynnyksen yläpuolella olevaa liikennettä yrityksen kotisivuille, tai verkkokauppaasi, sitä enemmän teet kauppaa. Hakukoneoptimointi on myös sijoitus pitkäkestoiseen markkinointiin.

Kerran luodut laadukkaat sisällöt eivät kovin nopeasti kulu ajan saatossa epärelevanteiksi. Laadukkaat sisällöt pitävät hakukonesijoituksissa paikkansa.

Miksi tehdä hakukoneoptimointia meidän kanssa?

Toimivaa hakukoneoptimointia

Olemme todella tyytyväisiä Forta Median tuottamaan hakukoneoptimointiin. Teemme liiketoimintaa erittäin kilpailulla markkinalla ja pitkäjänniteisen hakukoneoptimoinnin tuloksena olemme olleet vuosia tulosten kärkipäässä.
Jari.K
Logotex Oy

Hakukoneoptimointi hinnasto

  • Hakukoneoptimointi - Audit1
    495€
    Kertamaksu
    Käymme läpi sivuston teknisen toteutuksen,sekä suosittelememme parhaat käytännöt otsikoiden ja sisältöjen optimoimiseksi
    Teknisen toteutuksen läpikäynti
    Sivuston nopeuden tarkastus
    Sisältöjen kattavuus
    Otsikointien parhaat käytännöt
    Raportti toimenpidesuosituksista
  • Hakukoneoptimointi - PRO12kk
    350€
    Kuukausi / 12kk
    Nostamme sivustosi luontaisten hakutulosten kärkeen ja optimoimme sitä jatkuvasti pitääksemme sen top-10 listalla.
    Avainsanatutkimus ja kilpailija analyysi
    Jatkuvan suorituskyvyn optimointi
    Sivuston nopeusoptimointi
    Sisältöjen suunnittelu ja toteutus
    Otsikointien tuottaminen
    Ulkopuolisen linkityksen kehitys
    Luontaisen liikenteen kehitys ja raportointi 1xkk

älä enää ihmettele vaan tartu rohkeasti asiaan

Kysy meiltä lisää hakukoneoptimoinnista