Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointia voidaan tehdä missä mittakaavassa tahansa. Tavoitteena kasvattaa kohdennettua liikennettä yrityksen verkkosivustolla. Hakukoneoptimoinnin toteutus ei katso maantieteellistä sijaintia. Voit hakea parempia sijoituksia alueelliseen hakukonenäkyvyyteen, tai valtakunnalliseen näkyvyyteen.

Hakukoneoptimoinnin nykytilanne

Tilaa ilmainen kartoitus omasta hakukonenäkyvyydestäsi. Käymme analyysin läpi kanssasi 30min etäpalaverissa, minkä jälkeen lähetämme sinulle analyysin sähköisesti.
Yritys
Suostumus(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hakukoneoptimointi lyhyesti ?

Hakukoneoptimointi on sivuston sisäisiä ja ulkoisia toimenpiteitä joiden avulla pyritään rakentamaan sivuston käyttäjälle mahdollisimman relevantti käyttökokemus sivustolla.

Yksinkertaistettuna hakukoneoptimointi on mahdollisimman laadukkaan ja relevantin sisällön tuottamista yrityksen verkkosivuille. Sisällön avulla pyritään saamaan liikennettä Googlesta. Tämä kasvava liikenne muodostaa yritykselle erilaisia kontakteja.

Kuluttajat luottavat Googlen hakukonetuloksiin ja pitävät niitä automaattisesti brändiarvoa lisäävinä ja luottamusta herättävinä. Hakukoneoptimointi tulee suorittaa Googlen ohjesääntöjen mukaisesti. Google haluaa tarjota uniikkia, tuoretta ja luotettavaa tietoa omille asiakkailleen, eli hakukoneita käyttäville ihmisille.

Miten hakukoneoptimoinnin hinta muodostuu?

Hakukoneoptimointia voi ostaa joko tulokseen pohjautuen, tai projektityönä ja kk-hinnoitteluun perustuen. Lue lisää Hakukoneoptimoinnin hinnoista

Miksi hakukoneoptimointia kannattaa tehdä ?

Kotisivujen tai verkkokaupan hakukoneoptimointia kannattaa tehdä koska ihmiset ovat tottuneet hakemaan tietoa ennen tuote- ja palveluhankintojen ostoa.

Usein nämä hakukoneiden tuloksista tulevat vierailijat ovat siis jo ostokynnyksen yläpuolella osuessaan yrityksesi hakukonetuloksiin, vertaillessaan tuotetietoja tai etsiessään jo palveluntarjoajaa.

Mitä enemmän saat ostokynnyksen yläpuolella olevaa liikennettä yrityksen kotisivuille, tai verkkokauppaasi, sitä enemmän teet kauppaa. Hakukoneoptimointi on myös sijoitus pitkäkestoiseen markkinointiin.

Kerran luodut laadukkaat sisällöt eivät kovin nopeasti kulu ajan saatossa epärelevanteiksi. Laadukkaat sisällöt pitävät hakukonesijoituksissa paikkansa.

Miksi tehdä hakukoneoptimointia meidän kanssa?

Toimivaa hakukoneoptimointia

Olemme todella tyytyväisiä Forta Median tuottamaan hakukoneoptimointiin. Teemme liiketoimintaa erittäin kilpailulla markkinalla ja pitkäjänniteisen hakukoneoptimoinnin tuloksena olemme olleet vuosia tulosten kärkipäässä.
Jari.K
Logotex Oy

Hakukoneoptimointi hinnasto

 • Hakukoneoptimointi - Audit1
  495€
  Kertamaksu
  Käymme läpi sivuston teknisen toteutuksen,sekä suosittelememme parhaat käytännöt sivuston hakukoneystävällisyyden kehittämiseksi
  Teknisen toteutuksen läpikäynti
  Sivuston nopeuden tarkastus
  Sisältöjen kattavuus
  Otsikointien parhaat käytännöt
  Raportti toimenpidesuosituksista
 • Hakukoneoptimointi - PRO12kk
  250€
  alk.hinta / Kuukausi / 12kk
  Nostamme sivustosi luontaisten hakutulosten kärkeen ja optimoimme sitä jatkuvasti pitääksemme sen top-10 listalla.
  Avainsanatutkimus ja kilpailija analyysi
  Jatkuvan suorituskyvyn optimointi
  Sivuston nopeusoptimointi
  Sisältöjen suunnittelu ja toteutus
  Otsikointien tuottaminen
  Ulkopuolisen linkityksen kehitys
  Luontaisen liikenteen kehitys ja raportointi 1xkk

älä enää ihmettele vaan tartu rohkeasti asiaan

Kysy meiltä lisää hakukoneoptimoinnista