GOOGLE MAINONTA ON SALAMAN NOPEA TAPA TEHDÄ KAUPPAA VERKOSSA

Kampanjoi juuri niin pienesti tai isosti kuin haluat. Päätät maantieteelliset alueet missä haluat mainostesi näkyvän. Google adwords mainonta toimii yrityksesi tarjouskannan ja myynnin kasvattajana 100% takuulla.

ostavia asiakkaita heti sivustolle, kivijalkaan tai vaikkapa verkkokauppaan

Google-mainonta yrityksille

Google hakusanaainonta on paljon enemmän kuin pelkkää tekstimainontaa googlen etusivulla. Se on tekoalyn ja mainostuottajan luoma kombinaatio, joka tavoittaa ostajat ja nekin jotka eivät edes tiedä vielä olevansa kohta ostamassa.

Googlessa mainostaminen on tehokas tapa kasvattaa verkkosivuston tai vaikkapa verkkokaupan kävijäliikenteen määrää, ja sitä kautta ostavien asiakkaiden kokonaismäärää.

Mikäli et hyödynnä google adwords hakukonemainontaa markkinoinnissasi, heität paljon rahaa harakoille. Google-adsin teho, perustuu sen luonteeseen. Hakukoneista haetaan tuotteita ja palveluja silloin kun ostaja on jo ostokynnyksen yläpuolella.

Hakukoneiden algoritmit kohdennettavaan yleisöön on kehittynyt aivan huimasti. Käytännössä hakukone tietää hyvin tarkasti mitä palveluita ja tuotteita ostohankintaa suunnitteleva kuluttaja on tekemässä. Erilaisten ostavien yleisöjen hyödyntämisellä, pystytään tavoittamaan juuri oikeat ostajat oikeaan aikaan ja tuomaan yrityksesi viesti heidän hakutuloksiin.

Se miten hakukonemarkkinoinnista saa parhaat tehot irti, vaatii usein asiantuntijan tuottamat kampanjat ja oikein rakennetut mainosryhmät ja hakusanat, joita jatkuvasti optimoidaan kampanjoinnin aikana tuottamaan paremmin tulosta.

Google-ads on äärimäisen tehokasta. Asiakkaat ovat siis jo ostokynnyksen yläpuolella, tai hyvin lähellä ostohankintaa kun he käyttävät googlea.

Jos olet joskus kokeillut hakusananamainontaa ja saanut huonoja tuloksia, on todennäköisin syy siinä, että mainonta on tehty itse ilman asiantuntijan ohjeistusta.

Usein syy on myös ”landing-page” sivussa johon mainos ohjaa. mainonnan laskeutumissivua ei ole suunniteltu tarpeeksi myyväksi. 90% huonoista Google-Adwords kampanjoista johtuu juuri huonosti optimoidusta myyntipolusta.

Kenelle Google Ads Mainonta soveltuu ?

Google mainonta soveltuu hyvin b-c, sekä b-b yrityksille. Mainosvierailijoiden muuttaminen maksavaksi asiakkaaksi tapahtuu hyvin nopeasti, kun ohjaamme mainonnalla kävijät sivustollenne. Tällöin Google Ads -mainonta tuottaa teille liidejä, konversioita mikä taas suoraan näkyy yrityksenne myynnissä.

Kuinka aloittaa Google hakusanamainonta ?

Mikäli sinulla on Google-ads tili käynnissä, voimme tehdä sille ilmaisen auditionnin. Sen perusteella saamme kuvan nykyisen kampanjan laadukkuudesta ja suorituskyvystä. Forta median tapa tuottaa google-mainontaa on täysin läpinäkyvä ja reilu ja Googlen virallisten ohjeistuksien mukaista.

Mikäli sinulla ei ole kokemuksia mainosmuodosta, kannattaa meidän keskustella aiheesta ja omasta toimialastasi. Saat paremman käsityksen hinnoista ja siitä millainen potentiaali toimialallasi on.

Google-mainonta hinnasto. Sopimuskausi 6-12kk.

 • Hakukampanja
  150€
  KUUKAUSI
  Google-ads perus hakukampanjan suunnittelu ja rakennus alk. 195€
  Kampanjan optimointi
  Konversioseuranta
  Mainosten A/B testaus
  Mainosryhmät max 3
  Raportointi 1/kuukausi
 • Google Performance Max - kampanjointi
  295€
  KUUKAUSI
  Google haku, Youtube, Gmail, Discovery, Google-maps, Gmail. Näy järkevällä budjetilla jokaisessa Googlen mainosalustassa. Tämä on tuotantomme suositus! Kampanjan rakennus 495€ / kertamaksu.
  Bannerituotanto
  Optimoitu myyntivideo
  Mainosten optimointi
  Kampanjan optimointi
  Konversioseuranta
  Raportointi 1/kuukausi
 • Haku- ja Displaymainonta
  295€
  KUUKAUSI
  Google-ads Haku-ja display kampanjoiden tuotanto ja suunnittelu alk. 295€
  Retargeting-kampanja
  Mainosryhmät max 6
  Kampanjan optimointi
  Konversioseuranta
  Mainosten A/B testaus
  Raportointi 1/kuukausi

Usein kysyttyä Google-mainonnasta

Mitä Google-mainonta maksaa?

Google-mainonta hinta muodostuu kampanjan rakentamisesta, Googlen mediamaksusta ja kampanjan kuukausittaisesta optimoinnista. Google-mainonnan asiantuntuja suunnittelee ja ylläpitää ja raportoi mainonnan tuloksista yrityksellesi kuukausittain.

Google-mainonnan kokonaishintaan on olemassa monenlaisia laskutapoja. Ehkä helpoin tapa on laskea tulevalle Google-mainonnan kautta muodostuneelle kaupalle hinta.

Tämä taas selviää aina vain testaamalla ja tekemällä mainontaa jonkin aikaa. Forta Median tuottamissa kampanjoissa yhden b-b liidin hinta vaihtelee 8€ ja 120€ euron välillä riippuen toimialasta. Verkkokauppias saa keskimäärin yhden kaupan 4€ panostuksella. Lue lisää

Millainen on hyvä Google-mainos?

Hyvä Google-mainos on aina relevanssi kohdeyleisölle. Hyvä mainos sisältää myös toimintakehoitteen tuotteen, tai palvelun hankinnasta. Hyvällä Google-mainoksella myös on tuotteen hyötyjä korostavia lauseita, sekä mahdollisimman myyvät otsikot.

Myös hyvän mainoksen tulee erottautua joukosta, eli kuva tai video-formaatit, jotka ovat laadukkaita ja kohdeyleisöä puhuttelevia ovat toimivia. Mainoksia kannattaa aina a/b testata, jotta kaikkein tehokkaimmat mainokset löytyvät ajan mittaan. Lue lisää

Mitä on Google display verkoston mainonta?

Display-mainokset ovat visuaalisia bannerimainoksia googlen sisältöverkoston sivustoilla. Kun mainostat yli kaksi miljoonaa sivustoa sisältävässä ja yli 90 % internetin käyttäjistä tavoittavassa Google Display ‑verkostossa, mainoksesi voivat näkyä monilla eri verkkosivustoilla, mobiilisovelluksissa ja videosisällössä.

Display verkostossa on esimerksiksi erittäin edullista tehdä visuaalista brändäys markkinointia, tai näyttää mainontaa retargetin-kohdennuksilla, sellaisille vierailijoille jotka ovat jo vierailleet aiemmin sivustollasi. Lue lisää

Miten google-mainonnan tuottoa mitataan?

Mainontaa mitataan konversiomittauksen avulla. Siitä selviää mainonnan panos/tuotos suhde. (ROI) sijoitetun pääoman tuottoprosentti.

Kuhunkin myyntitapahtumaan investoidusta summasta käytetään nimitystä konversiohinta. Jos yrityksesi kerää vaikka liidejä kuluttajamarkkinoilta, niin liidin hinta lasketaan mainontaa käytetty pääoman kokonaismäärästä / jaettuna liidien määrällä. Lue lisää

Mitä on mainosten A/B testaus?

Optimoimme yrityksesi mainoksia keskenään. Esimerkiksi luomme yrityksellesi 2 erilaista keskenään kilpailevaa mainosta samasta palvelusta kuukauden ajaksi. Se mainos mikä suoriutuu paremmin saa jatkaa ja sen rinnalle luodaan taas uusi mainos. Mainosten optimoinnilla pyritään saamaan mainoksista mahdollisimman tehokkaita.

Mitä on Googlen retargeting-mainonta, tai uudelleenmarkkinointi

Remarketing eli uudelleenmarkkinointi on google-ads mainonnan muoto jossa luodaan mainos näkymään jo sivuillasi vierailleille ihmisille. Uudelleenmarkkinointi mainonta voi olla vaikkka verkkokaupan tuotekuva-mainos, banneri tai videomainos, joka näkyy siellä vierailleelle käyttäjälle eri sisältöverkostoissa. Retargeting-kampanjat ovat hyvä lisä perus hakumainoskampanjaan ja nostavat usein kokonaistulosta.

älä enää ihmettele vaan tartu rohkeasti asiaan

Kysy räätälöity tarjous, tai kilpailuta nykyinen kampanjan tuottajasi meidän kanssa.