FACEBOOK-MAINONTA LUO TUNNETTUUTTA JA MYYNTIÄ YRITYKSELLESI

Kampanjoi juuri niin pienesti tai isosti kuin haluat. Ainut mikä on varmaa, teemme sinulle facebook-mainontaa jonka avulla tunnettuutesi ja myyntisi kasvaa omalla markkina-alueellasi

facebook-mainonta soveltuu lähestulkoon kaikenlaiseen mainontaan

Facebook-mainontaa yrityksille

Facebook-mainonta ja sen tehokkuus perustuu pitkälti mainosmuodon loistaviin kohdennus ominaisuuksiin. Mitä paremmin tunnet ja tiedät oman yrityksesi kohderyhmäsi, sen paremmin saat tuloksia irti facebook-mainonnalla.

Facebook-mainonnan hinta on edullista suhteessa hyötyyn. Toki tuotteesi ja palvelusi kiinnostavuus kohdeyleisössä määrittelee paljonko lopullinen hinta ( CPC / tulee olemaan. Hyvin suunnitellulla kampanjalla, jossa tehdään tarkka kohderyhmäkartoitus, ja yleisö joka heti kiinnostuu mainoksestasi ja reagoi siihen nopeasti, saadaan mainonnan hinta edulliselle jopa esim: 0,05€ per/klikkaus, tasolle.

KENELLE FACEBOOK-MAINONTA SOPII?

Yrityksen tunnettuuden rakentajana Facebook on mitä parhain online-mainonnan kanava. FB-mainoskanava soveltuu mille toimialalle tahansa. Kaikille kuluttajamyyntiä harjoittaville, mutta myös B-B yrityksille. Mm:

  • Sinulla on kapean markkinan ”niche” tuote, tai palvelu
  • Myyt kuluttajapalvelua, joissa kilpailu on kovaa. (parturit, kosmetologit, hierojat. etc)
  • Teet koulutukseen liittyvää liiketoimintaa
  • Tuotteesi tai palvelusi soveltuu huvin jonkin urheilulajin harrastajaryhmälle. Esim: ”skeittari, hiihto, autourheilu, fitness, tai moottoripyöräilijöille”
  • Tuotelanseeraukset
  • Haluat kasvattaa yrityksesi sähköpostilistaa
  • Haluat tehdä räätälöityjä kampanjatarjouksia
  • Haluat kasvattaa yleistä tunnettuutta “brändimarkkinointi”

meillä on vastauksia

Usein kysyttyä facebook-mainonnasta

Facebook-mainonnan hinta muodostuu kampanjan rakentamisesta, facebook-mediamaksusta ja kampanjan optimoinnista. Facebook-mainonnan asiantuntija suunnittelee ja ylläpitää sekä raportoi mainonnan tuloksista yritykselle kuukausittain. Edullisimmillaan kk-ylläpito on Forta Median tuottamana 295€ +alv / kuukaudessa + mediamaksu facebookille, esim 30€. Päivä.

Hyvä facebook-mainos on aina relevanssi kohdeyleisölle. Esim: Miksi mainostaa vaikkapa rakennusmiehelle sopivia työkaluja kauneudenhoidosta kiinnostuneille naisille. Hyvä mainos sisältää myös toimintakehoitteen tuotteen, tai palvelun hankinnasta. Hyvällä facebook-mainoksella myös on tuotteen hyötyjä korostavia vaikkapa “bulletteja” Myös hyvän mainoksen tulee erottautua joukosta, eli kuva tai video-formaatit jotka ovat laadukkaita ja kohdeyleisöä puhuttelevia on syytä käyttää.

Päivissä. Jos tehdään yksinkertainen kohdennettu mainoskampanja vaikkapa tietyssä kaupungissa palvelevalle ravintolalle, niin sen tuotanto kestää noin 2-3h. Jos mennään hieman laajempiin valtakunnallisiin kampanjoihin joissa tarvitaan useita eri mainosmuotoja ja tavoitteita, niin kampanjan rakentamisessa saattaa mennä 1-2 päivää.

Päivissä. Jos tehdään yksinkertainen kohdennettu mainoskampanja vaikkapa tietyssä kaupungissa palvelevalle ravintolalle, niin sen tuotanto kestää noin 2-3h. Jos mennään hieman laajempiin valtakunnallisiin kampanjoihin joissa tarvitaan useita eri mainosmuotoja ja tavoitteita, niin kampanjan rakentamisessa saattaa mennä 1-2 päivää.

älä enään jumita, vaan kysy rohkeasti lisää

Kysy asiantuntijalta miten sinun yritykesi hyötyisi facebook-mainonnasta