Verkkosivusto

referenssejä

Suunnittelimme uudelle yritykselleni graafisen ilmeen logoista värimaailmaan, ja teimme wordpress-sivuston jonka tarkoituksena on tuottaa meille hyvin paikallisesti tarjouspyyntöjä uusilta potentiaalisilta asiakkailta.

Olen enemmän kuin tyytyväinen koko projektin kulkuun alusta loppuun.
J.Pekkala
Verkkosivustomme ei ollut nykystandardien tasolla vierailijoiden käyttökokemusten suhteen. Lähdimme uudistamaan sivustoamme 2020-luvun standardien vaatimuksiin. Halusimme tuoda sivustolle paljon väriä, ja helposti lähestyttävän vierailukokemuksen.

Nostimme sivuille muutamia videoita ja pyrimme siihen, että käyttökokemus olisi edelleen informatiivinen, helppo ja kaikinpuolin miellyttävä. Forta Media tuotti koko sivuston uudistuken yhteistyössä henkilökuntamme kanssa. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.
SEIJA HÄNNINEN, 
LAHDEN RUDOLF STEINER -KOULU, LUOKANOPETTAJA JA APULAISREHTORI

Steinerkoulun sivusto

Lähdimme tekemään sivustouudistusta Forta Median kanssa koska olimme tehneet jo vuosia yhteistyötä Google hakukonemainonnan parissa.

Vanha sivusto ei enään ollut suorituskyvyltään nopea ja ulkoasu ja käytettävyys alkoi olemaan uutta vailla.
Halusimme tehdä sivuston joka olisi nopea, tyylikäs ja käytettävyydeltään huippu. Samalla tärkeä mittari meille on erilaisten digikampanjoiden helppo lanseeraus myös sivustolle.

Halusimme myös palvella paremmin kansainvälisiä asiakkaitamme, ja teimme sivuston kieliasun suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Vahva suositus!
Mari Styf
Yrittäjä ja osakas
Malmin Autokoulu Oy

Usein kysyttyjä kysymyksiä verkkosivujen tuotannoista

Uudet kotisivut kannattaa teettää aina kokeneella verkkosivutuotannon tekijällä.

Tämä määritellään aina asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Täysin uusi sivusto rakennetaan aina eri tavallan kuin vanhaa ns. ”saneerataan” Hakukonenäkyvyys, optimoinnit ja erilaiset nostot tuovat aina lisätyötä. Myös esimerkiksi jos sivulle on tehty hakukoneoptimontia aiemmin, pitää pitää huoli siitä ettei sivustouudistuksessa ”sössitä” vuosien työtä hakukonetuloksiin liittyen.

Teemme kaikki sivuston wordpress-julkaisujärjestelmään. Käytettävyydeltään se on erittäin helppo. Voit siis tehdä itse päivityksiä sivustoillesi.

Riippuu aina sisältöjen määristä ja ominaisuuksista joita uudelle sivustolle halutaan tuoda. Mutta karkeasti Forta Median tuottamat sivustouudistukset maksavat 3500€ – 10.000€ hintahaarukassa.

Kyllä saa. Hostaukseen liittyen käytämme kumppaniemme ympäristöjä. Web-hotellia tai wordpress-sivuston hostausta ei ikinä pidä hankkia edullisen hinnan perusteella. Asiakaspalvelu, toimivat, nopeat ja turvalliset ympäristöt näihin liittyen ovat ensisijaisen tärkeitä.

Kotisivut mikro- ja tai pk-yritykselle jolla on suht perinteinen palvelutarjonta maksaa n. 1500 – 3000€ Riippuen taas mitä ominaisuuksia sivulle toivotaan. Tarvitaanko graafista, ilmettä ja halutaanko sivustolle hyvä hakukonelöydettävyys.

onko teillä tarvetta sivustouudistukselle tai uusille kotisivuille ?

Älä jää märehtimään 🙂