LOGON suunnittelu yritykselle. Heinäkuun loppuun. kiinteä hinta. 195+alv. 

 

toimi heinäkuun aikana. tilaa tästä logon suunnittelu ja säästä 100€ (295€)

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Tilaa ammattilaisen toteuttama logon suunnittelu yrityksellesi nyt. Erotu kilpailijoistasi upealla yrityksen visuaalisella ilmeellä. Logo auttaa yritystasi erottautumaan verkossa. Laadukas logo lisää tunnettuuttasi verkossa ja alueellisesti. Yritys ilman logoa ei juurikaan ole uskottava, vaan lähinnä kasvoton ja vaikeasti lähestyttävä kaupallisessa mielessä. Verkossa ja eri medioissa näkee paljon logoja, jotka ovat ns. harrastepohjalta väsättyjä, tai päivittämättömiä versiota 90-luvulta. Nämä viritelmät, eivät oikein anna uskottavaa kuvaa yrityksestä. Jos yrityksesi logo uupuu kokonaan tai se ei muuten visuaalisesti vakuuta näkijää on yrityksen vaikea luoda positiivista mielikuvaa asiakkaisiinsa. Logon suunnittelu on toimenpide johon kannattaa siis panostaa,  eikö vain?

logon suunnittelu kaikkiin tarkoituksiin

Meillä yrityksen logon suunnittelu  toteutetaan juuri toiveittesi mukaiseksi. Toiveenasi voi olla graafinen tekstilogo, kuvitettu logo vaikka graafisen hahmon ja yrityksen nimen yhdistelmänä – kaikki ideat onnistuvat osaavan ammattilaisen toteuttamana. Sinä esität toiveesi, ja logosuunnittelija tekee sen pohjalta ehdotelmia joista voit valita mieleisesi logon kaikkiin mahdollisiin käyttötarkoituksiin. Keskimäärin logon valmistuminen kestää 2-4 päivää tilauksesta. Valmista logoa voit käyttää mihin tahansa käyttötarkoituksiin, se skaalautuu ongelmitta ja voit hyödyntää sitä missä tahansa.

Kuinka logon suunnittelu  etenee ?

1. Kerro meille ideasi tai anna suunnittelijalle vapaat kädet
Logon suunnittelu alkaa siitä että kerrot minkä tyylistä logoa olet ajatellut yrityksellesi. Mitä firmasi tekee ja kenelle?

2. Saat ehtotelmia uudesta logosta
Saat ehdotuksia uudesta logosta jo 2 arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tässä vaiheessa valitsemme yhteisesti 1 mallin johon teemme halutessasi korjauskierroksen.

3. saat uuden logon käyttöösi
hyväksyttyäsi logosi saat sen valmiina käytettäväksi useissa eri tiedostomuodoissa kaikkiin käyttötarkoituksiin, sekä printtituotantoihin että verkkoon

Miksi tehdä logo firmalle meidän kanssa?

 •  Saat upean uskottavuutta asiakkaissasi herättävä uniikin logon
 • Erottaudut kilpailijoistasi logolla joka jää mieleen
 • Teet enemmän kauppaa
 • Ammattilaisen suunnittelupalvelun –> auttaa ideoinnissa
 • Kaikkiin käyttötarkoituksiin soveltuvan logon (printti, web, asiakirjat, tulosteet, SoMe, jne)
 • Nopean palvelun, laadusta tinkimättä
 • 100% tyytyväisyystakuun

100% TYYTYVÄISYYS TAKUU!

Mikäli et ole syystä tai toisesta tyytyväinen tilaamaasi logoon, sinua ei laskuteta logon suunnittelusta.

Millainen on hyvä logo?

Hyvä logo on erottuva, aiheeseen liittyvä ja käytännöllinen. Huomion herättävä logo on yksinkertainen rakenteeltaan ja toimittaa halutun viestin vastaanottajalle. Logosuunnittelussa käytetään usein seuraavanlaisia ohjesääntöjä.

 

 • Yksinkertaisuus. Kun logo on yksinkertaisesti suunniteltu, jää siitä katsojalle helppo muistijälki. Logon tulee kuitenkin olla erottuva, tietyssä mielessä ainutlaatuinen ja yllättävä.
 • Helposti muistettava. Usein kun saavutetaan tietty yksinkertaisuus päästään myös lähellä hyvää mielenpainuvuutta. Vahvat värikontrastit jäävät myös helposti mieleen.
 • Kestävä. Hyvin suunniteltu logo yritykselle kestää aikaa ja sitä varioidaan usein vain hieman, mikäli sitä jatkokehitetään.

 

 • Logolla on tarina.  Logo voi vaikkapa kuvata omistajansa persoonaa jollakin tapaa. Tai vaikkapa tilannetta tai ajatusta josta yrityksen perustaminen sai alkunsa. Vältä kuitenkin kliseitä näissä.

 

 

Logosuunnittelu yritykselle yhteistyönä suunnittelijan ja tilaajan välillä.

Jokaisella suunnittelijalla on oma lähestymistapansa logosuunnittelussa. Hyvä tapa aloittaa suunnittelu on pitää lyhyt palaveri, jossa käydään läpi ajatuksiasi ja ideoita tyylistä joita toivot uuden logosi edustavan. Tämän keskustelun jälkeen suunnittelijalla on hyvät lähtökohdat lähteä suunnittelemaan logoa joka kuvaa yritykstoimintaasi ja yrityksesi arvoja.

Yhteenvetona logosuunnittelusta yritykselle, voidaan yhdistää seuraavanlaisia seikkoja. Tehokkaan ja mielenjäävän logon suunnittelu kannattaa pitää yksinkertaisena. Prosessissa, ei saa olla liian montaa kokkia ja mielipidettä, jotta suunnitteluprosessi ei monimutkaistu.

Logo suunnitellaan lopullista katsojaa eli mahdollista tulevaa asiakastasi varten. Logon pitää  tietysti miellyttää sinua, mutta se suunnitellaan aktivoimaan omaa asiakaskuntaasi. Logon tehtävä on visuaalisesti vakuuttaa asiakas yrityksestäsi. Onnistunut logo tuottaa tuottaa lisämyyntiä ja tunnettuutta yrityksellesi kuten kaikki graafinen viestintä. Ota alta yhteyttä täytä tilauslomake ja kerro siinä lyhyesti toiveistasi ja teetä yrityksellesi uusi upea logo yhteistyössä kanssamme.

Logon suunnittelu hinta?

Yrityksen logon suunnittelun hinta koostuu tehdyistä työtunneista. Keskimäärin laadukkaan ja ammattimaisen yrityksen logon suunnitteluun menee 4-8h työtuntia kommenttikierroksineen. Laajempaan visuaaliseen ilmeeseen tarvitaan päiviä.

Logon onnistumiseen vaikuttaa suuresti se kuinka hyvin lähtötilanteessa saadaan asiakkaan mielikuvasta kiinni logon suunnittelun määrityksessä. Jos yrityksesi nimi kertoo mitä yrityksesi tekee, usein pelkkä nimen tekstityylinen logo riittää hyvin graafiseksi logoksi. Mikäli taas nimi ei juurikaan kerro yrityksen toiminnasta, on hyvä ehkä avata sitä logossa hieman visuaalisin keinoin.

Mitä saat?

 •  Saat upean uskottavuutta asiakkaissasi herättävän uniikin logon
 • Erottaudut kilpailijoistasi logolla joka jää mieleen
 • Teet enemmän kauppaa
 • Ammattilaisen suunnittelupalvelun –> auttaa ideoinnissa
 • Kaikkiin käyttötarkoituksiin soveltuvan logon (printti, web, asiakirjat, tulosteet, SoMe, jne)
 • Nopean palvelun
 • 100% tyytyväisyystakuun

logosuunnittelu. alk. 195 +alv

Hinta pitää sisällään täydellisen toimituksen. Logosi on heti valmiina kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin.

100% TYYTYVÄISYYS TAKUU!

Mikäli et ole syystä tai toisesta tyytyväinen tilaamaasi logoon, sinua ei laskuteta logon suunnittelusta.

Tilaa Logo

Täytä oheisen lomakkeen tiedot, niin logosuunittelija otta sinuun tietojen pohjalta yhtyettä.
 • Kirjoita tähän yrityksesi nimi / organisaatio
 • Kirjoita lyhyesti minkä alan yritykselle logo tulee, millaisia omia ajatuksia ja ideoita sinulla siihen liittyen on. Jos sinulla ei ole mitään ideoita, keksimme niitä kyllä yhdessä.

Tehtyjä Logoja

Lisää yrityksesi tunnettuutta ja kaupallista suorituskykyä tilaamalla logon suunnittelu yrityksellesi meiltä.

Forta Media

Digimarkkinoinnin ja mainonnan asiantuntija. Kasvatamme asiakkaiden kotisivujen liikenteen määrää joissa käytettävinä markkinointimuotoina ovat hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta, sekä Some-markkinointi. 

© 2019 Forta Media /  Digitoimisto Lahti |  Helsinki