LOGON suunnittelu yritykselle

 

Suunnittelu tarjous marraskuun loppuun 195 + alv. suunnittelu aikoja jäljellä 4kpl.

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Marraskuussa sinulla on mahdollisuus säästää suunnittelussa yli 100€ kanssamme. Suunnitteluaikoja on rajoitettu määrä 5kpl. Toimi nopeasti mikäli olet logosuunnittelun tuotantoa vailla. Nämä aina nopeasti loppuun.

Logon suunnittelu on pitkäikäinen investointi yrityksesi menestymisen eteen. Erotu kilpailijoistasi upealla uudella logolla joka piirtyy asiakkaidesi verkkokalvoille ja sitä kautta muistisopukoihin. Logo auttaa yritystasi erottautumaan verkossa, printissä, sekä kaikissa yrityksesi viestintäkanavissa. Yritys ilman logoa ei juurikaan ole uskottava, vaan lähinnä kasvoton ja vaikeasti lähestyttävä kaupallisessa mielessä. Verkossa ja eri medioissa näkee paljon logoja, jotka ovat ns. harrastepohjalta väsättyjä, tai päivittämättömiä versiota 90-luvulta. Nämä viritelmät, eivät oikein anna uskottavaa kuvaa yrityksestä. Jos yrityksesi logo uupuu kokonaan tai se ei muuten visuaalisesti vakuuta näkijää on yrityksen vaikea luoda positiivista mielikuvaa asiakkaisiinsa. Logon suunnittelu on toimenpide johon kannattaa siis panostaa,  eikö vain?

logon suunnittelu kaikkiin tarkoituksiin

Meillä yrityksen logon suunnittelu  toteutetaan juuri toiveittesi mukaiseksi. Toiveenasi voi olla graafinen tekstilogo, kuvitettu logo vaikka graafisen hahmon ja yrityksen nimen yhdistelmänä. Kaikki ideat onnistuvat osaavan ammattilaisen toteuttamana. Sinä esität toiveesi, ja logosuunnittelija tekee sen pohjalta ehdotelmia joista voit valita mieleisesi logon kaikkiin mahdollisiin käyttötarkoituksiin. Keskimäärin logon valmistuminen kestää 2-4 päivää tilauksesta. Valmista logoa voit käyttää mihin tahansa käyttötarkoituksiin, se skaalautuu ongelmitta ja voit hyödyntää sitä missä tahansa.

Referenssejä

100% TYYTYVÄISYYS TAKUU!

Mikäli et ole syystä tai toisesta tyytyväinen tilaamaasi logoon, sinua ei laskuteta logon suunnittelusta.

Miksi tehdä logo firmalle meidän kanssa?

  •  Saat upean uskottavuutta asiakkaissasi herättävä uniikin logon
  • Erottaudut kilpailijoistasi logolla joka jää mieleen
  • Teet enemmän kauppaa
  • Ammattilaisen suunnittelupalvelun –> auttaa ideoinnissa
  • Kaikkiin käyttötarkoituksiin soveltuvan logon (printti, web, asiakirjat, tulosteet, SoMe, jne)
  • Nopean palvelun, laadusta tinkimättä
  • 100% tyytyväisyystakuun

Kuinka logon suunnittelu  etenee ?

1. Kerro meille ideasi tai anna suunnittelijalle vapaat kädet
Logon suunnittelu alkaa siitä että kerrot minkä tyylistä logoa olet ajatellut yrityksellesi. Mitä firmasi tekee ja kenelle?

2. Saat ehtotelmia uudesta logosta
Saat ehdotuksia uudesta logosta jo 2 arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tässä vaiheessa valitsemme yhteisesti 1 mallin johon teemme halutessasi korjauskierroksen.

3. saat uuden logon käyttöösi
hyväksyttyäsi logosi saat sen valmiina käytettäväksi useissa eri tiedostomuodoissa kaikkiin käyttötarkoituksiin, sekä printtituotantoihin että verkkoon

FAQ / Usein kysyttyjä kysymyksiä logon suunnittelusta

Mitä maksaa logon suunnittelu?

Logon suunnittelu yritykselle Suomessa maksaa hintahaarukalla 200-1500€ Hintaeroja usein syntyy siitä mihin käyttötarkoitukseen logo suunnitellaan ja kuka sen tekee. Usein logo suunnitellaan osana esimerkiksi laajempaa yrityksen graafista identiteettiä, jolloin sen suunnitteluun kuluu enemmän työtunteja kuin vaikkapa mikroyrityksen yksinkertaisen tekstilogon suunnitteluun.

Millainen on hyvä logo?

Yksinkertaisuus. Kun logo on yksinkertaisesti suunniteltu, jää siitä katsojalle helppo muistijälki. Logon tulee kuitenkin olla erottuva, tietyssä mielessä ainutlaatuinen ja yllättävä. Helposti muistettava. Usein kun saavutetaan tietty yksinkertaisuus päästään myös lähellä hyvää mielenpainuvuutta. Vahvat värikontrastit jäävät myös helposti mieleen. Kestävä. Hyvin suunniteltu logo yritykselle kestää aikaa ja sitä varioidaan usein vain hieman, mikäli sitä jatkokehitetään. Logolla on tarina. Logo voi vaikkapa kuvata omistajansa persoonaa jollakin tapaa. Tai vaikkapa tilannetta tai ajatusta josta yrityksen perustaminen sai alkunsa. Vältä kuitenkin kliseitä näissä.

Kannattaako logo tehdä itse?

Suunnittelukokemus joita oikeasti hyvän logon suunnittelu vaatii vie vuosia. Mutta tietysti kaikessa on kysymys siitä millaisen kuvan haluaa yrityksestä asiakkailleen antaa. Yrityksesi visuaalinen ilme kiteytyy usein logoon. Usein jopa graafisen alan ammattilaiset tilaavat oman logonsa toiselta ammattilaiselta. Mikäli haluat yrityksellesi laadukkaan identiteetin ja visuaalisen ilmeen kannattaa antaa logon suunnittelu ammattilaisen tehtäväksi. suunnittelu aina ammattilaisen tehtäväksi.

Onko yrityksen pakko hankkia logo?

Ei. Mutta jos kuitenkin haluat tehdä yritystäsi tunnetuksi ja tehdä kauppaa ja kasvattaa yritystäsi siten, että sen asiakasryhmät tunnistavat yrityksen visuaalisen ilmeen, on logon suunnittelu ja toteutus varsin suositeltavaa.

Logosuunnittelu yritykselle yhteistyönä suunnittelijan ja tilaajan välillä.

Jokaisella suunnittelijalla on oma lähestymistapansa logosuunnittelussa. Hyvä tapa aloittaa suunnittelu on pitää keskustelu, jossa käydään läpi ajatuksiasi ja ideoita tyylistä joita toivot uuden logosi edustavan. Tämän jälkeen suunnittelijalla on hyvät lähtökohdat lähteä suunnittelemaan logoa joka kuvaa yrityksesi toimintaa ja yrityksesi arvoja.

Yhteenvetona logosuunnittelusta yritykselle, voidaan yhdistää seuraavanlaisia seikkoja. Tehokkaan ja mielenjäävän logon suunnittelu kannattaa pitää yksinkertaisena. Prosessissa, ei saa olla liian montaa kokkia ja mielipidettä, jotta suunnitteluprosessi ei monimutkaistu.

Logo suunnitellaan lopullista katsojaa eli mahdollista tulevaa asiakastasi varten. Logon pitää  tietysti miellyttää sinua, mutta se suunnitellaan aktivoimaan omaa asiakaskuntaasi. Logon tehtävä on visuaalisesti vakuuttaa asiakas yrityksestäsi. Onnistunut logo tuottaa tuottaa lisämyyntiä ja tunnettuutta yrityksellesi kuten kaikki graafinen viestintä. Ota alta yhteyttä täytä tilauslomake ja kerro siinä lyhyesti toiveistasi ja teetä yrityksellesi uusi upea logo yhteistyössä kanssamme.

Logon suunnittelu hinta?

Yrityksen logon suunnittelun hinta koostuu tehdyistä työtunneista. Keskimäärin laadukkaan ja ammattimaisen yrityksen logon suunnitteluun menee 4-8 työtuntia kommenttikierroksineen. Laajempaan visuaaliseen ilmeeseen tarvitaan päiviä.

Logon onnistumiseen vaikuttaa suuresti se kuinka hyvin lähtötilanteessa saadaan asiakkaan mielikuvasta kiinni logon suunnittelun määrityksessä. Jos yrityksesi nimi kertoo mitä yrityksesi tekee, usein pelkkä nimen tekstityylinen logo riittää hyvin graafiseksi logoksi. Mikäli taas nimi ei juurikaan kerro yrityksen toiminnasta, on hyvä ehkä avata sitä logossa hieman visuaalisin keinoin.

Kysy lisää logon suunnittelusta täältä

Täytä oheisen lomakkeen tiedot, niin suunnittelija ottaa sinuun tietojen pohjalta yhtyettä. (ilman molemminpuolisia sitoumuksia)
  • Kirjoita tähän yrityksesi nimi / organisaatio
  • Kirjoita lyhyesti minkä alan yritykselle logo tulee, millaisia omia ajatuksia ja ideoita sinulla siihen liittyen on. Jos sinulla ei ole mitään ideoita, keksimme niitä kyllä yhdessä.

Digimarkkinoinnin ja mainonnan asiantuntija. Kasvatamme asiakkaiden kotisivujen liikenteen määrää joissa käytettävinä markkinointimuotoina ovat hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta, sekä Some-markkinointi.

© 2019 Forta Media /  Digitoimisto Lahti |  Helsinki.  Tietosuojaseloste