TEEMME LOGON SUUNNITTELUN YRITYKSELLESI 100% TAKUUTYÖNÄ.

Teemme yrityksellesi logon joka soveltuu kaikkiin käyttötarkoituksiin, niin verkkoon kuin printtiin.

Teetä uusi upea logo yrityksellesi kaikkiin käyttötarkoituksiin

Vakuuttava ja pysäyttävä logo on yksi tärkeimmistä asioista, joita yrityksen tulee teettää laadukkaan ja toimivan yritysmielikuvan rakentamisessa.

Verkkosivujen vierailijat eivät vakuutu yrityksestä joilla ei ole toimivaa logoa, tai visuaalinen ilme on ristiriitainen.


Teettämällä ammattimaisen laadukkaan logon nyt, erotut kilpailijoistasi ja lisää tunnettuuttasi alueellisesti tai verkossa. Toimivalla logolla vakuutat vanhat ja uudet potentiaaliset asiakkaasi.

Kun yrityksen ilme on luotettava, teet varmasti enemmän kauppaa jokaisessa kanavassa missä yrityksesi viestii itsestään.

Teemme logot yrityksille aina vektoroituna, joka tarkoittaa sitä että se soveltuu käytettäväksi kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Katso alta logomalleja

Hinnasto

Muista tsekkaa uuden vuoden 2022 kampis

31.01.2022 päivään asti saat logon suunnittelusta 120€ alen. Logosuunnittelun normihinta on 295+alv. Tällöin täydellisen logon suunnittelun hinta on yrityksellesi vain

Logon hinta 175€ + alv.

Miksi tilata täältä?

  • Kokenut graafinen suunnittelija
  • Saat uniikin räätälöidyn logon
  • Uusi logosi tehdään soveltuvaksi kaikkiin käyttötarkoituksiin
  • Kiinteä hinta joka ei muutu
  • 100€ tyytyväisyystakuu
Ending soon

120€ ALE

The entire site
  

Logosuunnittelu referenssit

Nopea toimitus ja upea uusi logo

Lähdimme suunnittelemaan uutta logoamme verkkokaupallemme Forta Median kanssa. Halusimme modernin ja tyylikkään logon joka kestää tyyliltää ajan saattoa. Saimme juuri toiveidemme mukaisen logon. Voin suositella palvelua.
Ville. P
Delity

meillä on vastauksia

Usein kysyttyä Logon suunnittelusta

Logon suunnittelu yritykselle Suomessa maksaa hintahaitarilla 300-3000€. Hintaeroja usein syntyy siitä mihin käyttötarkoitukseen logo suunnitellaan ja kuka sen tekee. Usein logo suunnitellaan osana esimerkiksi laajempaa yrityksen graafista identiteettiä, jolloin sen suunnitteluun kuluu enemmän työtunteja kuin vaikkapa mikroyrityksen yksinkertaisen tekstilogon suunnitteluun. Muista että usein halvalla ei saa hyvää. Lue lisää

Yksinkertaisuus. Kun logo on yksinkertaisesti suunniteltu, jää siitä katsojalle helppo muistijälki. Logon tulee kuitenkin olla erottuva, ainutlaatuinen ja yllättävä. Helposti muistettava. Usein kun saavutetaan tietty yksinkertaisuus päästään myös lähellä hyvää mielenpainuvuutta. Vahvat värikontrastit jäävät myös helposti mieleen.

Hyvin suunniteltu logo kestää aikaa ja sitä varioidaan usein vain hieman, mikäli se koetaan toimivaksi ja saa tunnettuutta markkinoilla ja kohdeyleisössä. Logolla on tarina. Logo voi vaikkapa kuvata omistajansa persoonaa jollakin tapaa. Logo voi kuvata vaikkapa tilannetta tai ajatusta josta yrityksen perustaminen sai alkunsa. Vältä kuitenkin kliseitä näissä. Lue lisää

Pystyt tekemää ensivaikutelman vain kerran. Kun yritykselläsi on laadukas logo, vakuuttaa se visuaalisesti yrityksesi kanssa asioivat tahot. Logo viestii myös siitä että uskottavuutesi on kunnossa.

Laadukkaasti toteutettu logo kertoo myös omista arvoistasi yrityksen omistajana. Se viestii organisaation arvoja joita edustatte. Logosi näkyy joka paikassa. Verkkosivuilla, kirjekuorissa, yrityksen autoteippauksissa. Kaikkialla. Lue lisää

Omat ideasi logon ilmeestä voit ottaa esille logon suunnittelijan kanssa. Olet miettinyt värit, elementit muodot ja typografian ainakin osittain valmiiksi. Perustavasta ideasta lähdetään aina suunnittelmaan ensimmäistä vedosta.

Voi olla että haluat jotain klassista, tai retroa tai vaikkapa futuristista logosuunnitelua. Pidä logosi kuitenkin aina yksinkertaisena. Mitä monimutkaisempi logo, sen enemmän sen kanssa tulee vaikeuksia kun se monistetaan eri painopinnoille ja verkkoon. Lue lisää

älä enää ihmettele vaan tartu rohkeasti asiaan

Kysy lisää logon suunnittelusta

Kysy suunnittelijalta lisätietoja tai tee tilaus tästä !