Teemme logon suunnittelun yrityksellesi 100% takuutyönä. teet enemmän kauppaa ja saat uusia asiakkaita joka kanavassa.

Logosi on valmis 2 arkipäivässä ja sillä on 100% tyytyväisyystakuu. Tilaamalla uuden logosi meiltä tuet suomalaista työtä ja pienyrittäjyyttä.

Logon suunnittelu on yksi tärkeimmistä asioista joita yrityksen tulee omistaa onnistuakseen laadukkaan ja toimivan yritysmielikuvan rakentamisessa. Yli 90% verkkosivujen liikenteestä lähtee sivuilta pois jos visuaalinen ilme on ristiriitainen ja vaikkapa yrityksellä ei ole laadukasta logoa. Mitähän tapahtuu jos kivijalkamyymälän logo ja visuaalinen ilme on ristiriitaista tai amatöörin suunnittelema?

Tilaa ammattilaisen suunnittelema logo yrityksellesi nyt edullisesti. Erotu kilpailijoistasi ja lisää tunnettuuttasi alueellisesti tai verkossa. Toimivalla logolla vakuutat vanhat ja uudet potentiaaliset asiakkaasi. Teet varmasti enemmän kauppaa jokaisessa kanavassa.

Teemme logot yrityksille aina vektoroituna, joka tarkoittaa sitä että se soveltuu käytettäväksi kaikkiin käyttötarkoituksiin. (printti, verkko, off-line)

 

Miten logon suunnittelu etenee?

Kartoitetaan tarpeesi logosta

Keskustelemme yrityksestäsi, toimialastasi ja tuotteista / palveluista mitä myyt. Voit antaa esimerkkejä logoista jotka visuaalisesti miellyttävät sinua. 

Teemme ehdotelmat

Saat ehdotuksia suunnittelijalta tulevaksi logoksi. Tässä vaiheessa teemme näihin halutessasi muutoksia. Muutoskierroksia logon suunnittelussa teemme max 3kpl.

Saat valmiin uuden yrityksesi logon käyttöön

Lähetämme valmiit tiedostomuodot sähköisesti uudesta logostasi sinulle käytettäväksi. Koko toimitusketju on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. 

100% riskitön koska meillä on asiakkaan turvana tyytyväisyystakuu

Olemme suunnitelleet yritysten logoja eri toimialoille satoja erilaisia vuosien saatossa. Jos kuitenkin et ole jostain syystä tyytyväinen tilaamaasi logoon,  emme laskuta sinua sen tuotannosta.

Miksi tilata logon suunnittelu meiltä ?

 • Saat visuaalisesti toimivan logon yrityksellesi
 • Kokenut suunnitteli osaa ottaa ideastasi varmasti kiinni
 • Erinomainen hinta laatusuhde
 • logo toimii kaikkiin käyttötarkoituksiin (printti, verkko, painotuotteet, teippaukset)
 • 100% tyytyväisyystakuu
 • Nopea. Keskimäärin uusi logo valmistuu 2 päivässä.
 • Meidän kanssa logon suunnittelu on hauskaa

Logon suunnittelu hinta alk. 295€ +alv

Tilaa yrityksellesi upea uusi logo kaikkiin käyttötarkoituksiin. Katso referenssejä alta. 100% tyytyväisyystakuu.

Kysy lisää logoista

Täytä oheisen lomakkeen tiedot, niin suunnittelija ottaa sinuun tietojen pohjalta yhtyettä. (ilman molemminpuolisia sitoumuksia)
 • Kirjoita tähän yrityksesi nimi / organisaatio
 • Kirjoita lyhyesti minkä alan yritykselle logo tulee, millaisia omia ajatuksia ja ideoita sinulla siihen liittyen on. Jos sinulla ei ole mitään ideoita, keksimme niitä kyllä yhdessä.

Mitä maksaa logon suunnittelu?

Logon suunnittelu yritykselle Suomessa maksaa hintahaarukalla 200-1500€ Hintaeroja usein syntyy siitä mihin käyttötarkoitukseen logo suunnitellaan ja kuka sen tekee. Usein logo suunnitellaan osana esimerkiksi laajempaa yrityksen graafista identiteettiä, jolloin sen suunnitteluun kuluu enemmän työtunteja kuin vaikkapa mikroyrityksen yksinkertaisen tekstilogon suunnitteluun.

Millainen on hyvä logo?

Yksinkertaisuus. Kun logo on yksinkertaisesti suunniteltu, jää siitä katsojalle helppo muistijälki. Logon tulee kuitenkin olla erottuva, tietyssä mielessä ainutlaatuinen ja yllättävä. Helposti muistettava. Usein kun saavutetaan tietty yksinkertaisuus päästään myös lähellä hyvää mielenpainuvuutta. Vahvat värikontrastit jäävät myös helposti mieleen. Kestävä. Hyvin suunniteltu logo yritykselle kestää aikaa ja sitä varioidaan usein vain hieman, mikäli sitä jatkokehitetään. Logolla on tarina. Logo voi vaikkapa kuvata omistajansa persoonaa jollakin tapaa. Tai vaikkapa tilannetta tai ajatusta josta yrityksen perustaminen sai alkunsa. Vältä kuitenkin kliseitä näissä.

Kannattaako logo tehdä itse?

Suunnittelukokemus joita oikeasti hyvän logon suunnittelu vaatii vie vuosia. Mutta tietysti kaikessa on kysymys siitä millaisen kuvan haluaa yrityksestä asiakkailleen antaa. Yrityksesi visuaalinen ilme kiteytyy usein logoon. Usein jopa graafisen alan ammattilaiset tilaavat oman logonsa toiselta ammattilaiselta. Mikäli haluat yrityksellesi laadukkaan identiteetin ja visuaalisen ilmeen kannattaa antaa logon suunnittelu ammattilaisen tehtäväksi. suunnittelu aina ammattilaisen tehtäväksi.

Onko yrityksen pakko hankkia logo?

Ei. Mutta jos kuitenkin haluat tehdä yritystäsi tunnetuksi ja tehdä kauppaa ja kasvattaa yritystäsi siten, että sen asiakasryhmät tunnistavat yrityksen visuaalisen ilmeen, on logon suunnittelu ja toteutus varsin suositeltavaa.

6 logon suunnittelu vinkkiä yritykselle

Oletko törmännyt yritykseen jolla ei ole logoa? Logolla tai yritysmerkillä on äärettömän iso merkitys siihen millainen mielikuva yrityksestäsi sen sidosryhmille jää. Ohessa on lyhyesti listattuna 6 vinkkiä logon suunnitteluun liittyen kun lähdet tekemään uutta logoa yrityksellesi.

 

1. Ymmärrä miksi laadukas logo on tärkeä yrityksellesi

Loistavan logon luoma ensivaikutelma on kuin pukeutuisi treffeille pikkasen uunopaitaa paremmin. Pystyt tekemää ensivaikutelman vain kerran. Kun yritykselläsi on laadukas logo, vakuuttaa se sivustollasi vierailijat ja logo viestii siitä että uskottavuutesi on kunnossa. Jätä heti yrityksestäsi sen arvoinen vaikutelma laatu logolla.

Hyvä logo yrityksellä kertoo myös omista arvoistasi yrityksen omistajana, tai organisaation arvoja joita edustatte. Logosi näkyy joka paikassa. Verkkosivuilla, kirjekuorissa, yrityksen autoteippauksissa. Kaikkialla.

2. Määrittele yrityksesi identiteetti

Mieti sopivia adjektiiveja millainen yritys oikein olette? Jos olette jo tehneet näin niin hyvä, mutta jos olet vaikka uusi yrittäjä niin mieti omia perusluonteen piirteitäsi mitkä voisivat kuvata sinua henkilökohtaisesti ja myös näin piirtyä vaikka osaksi yrityksesi arvoja. Mieti seuraavia asioita;

 • Miksi aloitit yritystoiminnan
 • Mitkä ovat tärkeimmät arvot ja asiakaslupaukset
 • Missä olet parempia kuin muut
 • Miksi olet spesiaali
 • Miten ajattelisit että asiakkaasi puhuisi tai kuvailisi yritystäsi eteenpäin

3. Etsi sopivia inspiraation lähteitä ja suuntaviivoja logon ilmeeksi

Kysele lähipiiristä ja ystäviltä sekä kollegoilta, millainen logo heidän mielestään voisi olla yrityksellesi sopiva. Katso millaisia logoja on kilpailijoilla ja miten he ovat toteuttaneet visuaalista ilmettään.

Älä pelkää ajatella ”boksin ulkoa” Periaatteessa logon suunnittelussa ei ole mitään sellaista mitä se ei voisi sisältää. Mitä yllättävämpi idea usein sen parempi lähtökohdaksi.

4. Päätä tyylisi logolle

Nyt kun olet saanut hieman kuvaa, millainen uuden logosi tulisi olla, voit ottaa tätä ideaa esille logon suunnittelijan kanssa. Olet miettinyt värit, elementit muodot ja typografian ainakin osittain valmiiksi. Nyt voit antaa graafikolle aikaa ensimmäisen esteettisen vedoksen luontiin.

Voi olla että haluat jotain klassista, tai retroa tai vaikkapa futuristista logosuunnitelua. Pidä logosi kuitenkin aina yksinkertaisena. Mitä monimutkaisempi logo, sen enemmän sen kanssa tulee vaikeuksia kun se monistetaan eri painopinnoille ja verkkoon.

Ohessa esimerkkejä eri tyylisuunnista.

Klassinen / Retro

Käsinkirjoitettu

Futuristinen

Moderni ja minimalistinen

5. Mieti logon värit huolella

Väreillä on paljon erilaisia merkityksiä alla on listattuna muutamia asioita joita eri värit edustavat

 • Punainen edustaa jännitystä, intohimoa ja vihaa. Se on loistava valinta, jos brändisi on äänekäs, nuorekas ja haluat erottautua
 • Sininen on erittäin klassinen ja yleinen valinta. Se on rauhoittava ja viileä ja symboloi luotettavuutta ja kypsyyttä.
 • Vihreä on erittäin monipuolinen ja elinvoimainen.  Se on täydellinen jokaiselle, joka haluaa luoda yhteyden luontoon tai viestiä ekologisia arvoja.
 • Keltainen on helposti lähestyttävä, ystävällinen,  lämmin, iloinen, nuorekas ja energinen.
 • Oranssi on  eloisa, virkistävä ja leikkisä väri. Se myös toimii kehoitusmielessä hyvin.
 • vaaleanpunainen tai neon-magenta, vaaleanpunainen voi antaa logollesi aikuisen ja viileän, mutta silti nuorekkaan ja naisellisen ilmeen.
 • Ruskea toimii erityisen hyvin vintage-logoissa. Se voi antaa brändillesi käsintehdyn, ainutlaatuisen ja vanhennetun ilmeen. Ruskea on myös luottamusta herättävä väri.
 • Valkoinen toimii yhdessä kaikkien muiden värien kanssa, mutta lisää siistin, nuorekkaan ja taloudellisen kosketuksen. Aina klassisen logo perusväri.
 • Musta on moderni ja usein laadukkuuteen rinnastettavissa. Minimalistinen mustavalkoinen logo on paras valinta, jos haluat pitää logosi yksinkertaisena.
 • Harmaa jos haluat saavuttaa kypsän, klassisen ja vakavan ilmeen. Harmaan kanssa on helppoa yhdistellä muita värejä jos ideoinut vaikka jotain, missä on useampaa väriä.

 

 

 

Logosuunnittelu referenssejä