LOGON suunnittelu yritykselle. Saat huippu tyylikkään räätälöidyn logon yrityksellesi kaikkiin käyttötarkoituksiin. kiinteä hinta. 169+alv. Ei muita kuluja.

 

Tilaa ammattilaisen toteuttama logon suunnittelu yrityksellesi nyt. Erotu kilpailijoistasi upealla yrityksen visuaalisella ilmeellä. Logo auttaa yritystasi erottautumaan verkossa. Laadukas logo lisää tunnettuuttasi verkossa ja alueellisesti. Yritys ilman logoa ei juurikaan ole uskottava, vaan lähinnä kasvoton ja vaikeasti lähestyttävä kaupallisessa mielessä. Verkossa ja eri medioissa näkee paljon logoja, jotka ovat ns. harrastepohjalta väsättyjä, tai päivittämättömiä versiota 90-luvulta. Nämä viritelmät, eivät oikein anna uskottavaa kuvaa yrityksestä. Jos yrityksesi logo uupuu kokonaan tai se ei muuten visuaalisesti vakuuta näkijää on yrityksen vaikea luoda positiivista mielikuvaa asiakkaisiinsa. Logon suunnittelu on toimenpide johon kannattaa siis panostaa,  eikö vain?

logon suunnittelu kaikkiin tarkoituksiin

Meillä yrityksen logon suunnittelu  toteutetaan juuri toiveittesi mukaiseksi. Toiveenasi voi olla graafinen tekstilogo, kuvitettu logo vaikka graafisen hahmon ja yrityksen nimen yhdistelmänä – kaikki ideat onnistuvat osaavan ammattilaisen toteuttamana. Sinä esität toiveesi, ja logosuunnittelija tekee sen pohjalta ehdotelmia joista voit valita mieleisesi logon kaikkiin mahdollisiin käyttötarkoituksiin. Keskimäärin logon valmistuminen kestää 2-4 päivää tilauksesta. Valmista logoa voit käyttää mihin tahansa käyttötarkoituksiin, se skaalautuu ongelmitta ja voit hyödyntää sitä missä tahansa.

Kuinka logon suunnittelu  etenee ?

1. Kerro meille ideasi tai anna suunnittelijalle vapaat kädet
Logon suunnittelu alkaa siitä että kerrot minkä tyylistä logoa olet ajatellut yrityksellesi. Mitä firmasi tekee ja kenelle?

2. Saat ehtotelmia uudesta logosta
Saat ehdotuksia uudesta logosta jo 2 arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tässä vaiheessa valitsemme yhteisesti 1 mallin johon teemme halutessasi korjauskierroksen.

3. saat uuden logon käyttöösi
hyväksyttyäsi logosi saat sen valmiina käytettäväksi useissa eri tiedostomuodoissa kaikkiin käyttötarkoituksiin, sekä printtituotantoihin että verkkoon

Miksi tehdä logo firmalle meidän kanssa?

 •  Saat upean uskottavuutta asiakkaissasi herättävä uniikin logon
 • Erottaudut kilpailijoistasi logolla joka jää mieleen
 • Teet enemmän kauppaa
 • Ammattilaisen suunnittelupalvelun –> auttaa ideoinnissa
 • Kaikkiin käyttötarkoituksiin soveltuvan logon (printti, web, asiakirjat, tulosteet, SoMe, jne)
 • Nopean palvelun, laadusta tinkimättä
 • 100% tyytyväisyystakuun

100% TYYTYVÄISYYS TAKUU!

Mikäli et ole syystä tai toisesta tyytyväinen tilaamaasi logoon, sinua ei laskuteta logon suunnittelusta.

usein kysyttyjä kymyksiä logon suunnittelusta

kauanko logon suunnittelu yritykselle kestää?

Logon suunnittelu kestää tasan sen verran että asiakas on tyytyväinen tilaamaansa logon suunnittelun lopputulokseen. Hyvä briiffaus on kaiken a-ja-o. Siitä sitten suunnittelija ideoi muutamia malleja joista valitaan yhdessä lopullisen logon pohja. Tätä viilataan vielä värien yms. muuttujen pohjalta. Tuntimääränä n. 4-5h. Tilauksesta n. 2 vrk. Ruuhka-aikoina saattaa tuotanto olla hieman kiireisempää jolloin sinulle mainitaan siitä erikseen. Tällöinkin logon suunnittelu on n. 1 viikon prosessi.

Tarvitseeko tuleva logo rekisteröidä johonkin?

Ei tarvitse. Mutta se on mahdollista mallisuojata kuitenkin.

Onko yrityksen pakko hankkia logo?

Ei. Ilmankin pärjää vallan mainiosti. Jos kuitenkin haluat tehdä yritystäsi tunnetuksi ja tehdä kauppaa ja kasvattaa yritystäsi siten, että sen asiakasryhmät tunnistavat yrityksen visuaalisen ilmeen, on logon suunnittelu ja toteutus varsin suositeltavaa.

Kannattaako logo tehdä itse?

Kyllä jos taidot antavat myöden. Ohjelmistot joita suunnittelijat käyttävät maksavat n. 50€ /kk ja suunnittelukokemus joita oikeasti hyvän logon suunnittelu vaatii vie vuosia. Mutta on tietysti kaikessa on kysymys ajasta ja rahasta. Ehkä yrityksen kannattaa kuitenkin keskittyä siihen omaan liikentoiminnan pyörittämiseen, sekä myyntiin ja tilata se logo ammattilaiselta. 

mitä tyytyväisyystakuu logon suunnittelussa tarkoittaa

Se tarkoittaa sitä että järkevien aikaviitteiden puitteissa pyrimme suunnittelemaan ja  tekemään asiakkaalle logon joka on sekä kohtuu hintainen, mutta kuitenkin erittäin laadukas. Mikäli jostain syystä kuitenkin käy niin että asiakas ei ole lopputulokseen tyytyväinen. Emme veloita suunnittelusta yhtään mitään.

Minulla on oma malli valmiina josta haluan logoni, onnistuuko se?

Kyllä. Moni haluaa teettää logonsa jostain tietystä aiheesta ja on saattanut vähän suunnitella sitä itse paperille. Kuva suunnittelijalle ja hän tekee siitä ammattimaisen vektoroidun logon kaikkiin käyttätarkoituksiin. Mikäli malli tai idea on sellainen mistä ei logoa kannata tehdä, suunnittelija ilmoittaa kyllä siitä tilaajalle. Yksinkertaisen logon käyttö eri alustoilla on helppoa. Mikäli logo on monimutkainen ja siinä on useita tasoja, vaikeutuu esimerkiksi autoteippaukset ja muut visuaalisen ilmeen rakentamiseen liittyvät projektit.

 

Mikä tiedostomuoto logossa tulisi olla?

Logot tehdään aina vektorigrafiikkaohjelmistolla vektoroituun muotoon. (ei kuvana) Vektoroitua logoa voidaan skaalata eri kokoiseksi ilman laadun kärsimättä. Ole tarkkana tilatessasi logoa että lopputulos on aina vektoroitu logomuoto. Esim: tiff, eps, ai,svg, päätteinen. svg =(Scalable Vector Graphics) 

mitä minun tarvitsee tehdä itse?

Ei juurikaan muuta kuin pyrkiä kertomaan suunnittelijalle mahdollisimman hyvät ideat suunnittelua varten. Mikäli sinulla ei ole ideaa yrityksen tulevasta logosta, niin anna suunnittelijalle vapaat kädet. Saat takuulla hyvän logon tällä metodilla.

Millainen on hyvä logo?

Hyvä logo on erottuva, aiheeseen liittyvä ja käytännöllinen. Huomion herättävä logo on yksinkertainen rakenteeltaan ja toimittaa halutun viestin vastaanottajalle. Logosuunnittelussa käytetään usein seuraavanlaisia ohjesääntöjä.

 

 • Yksinkertaisuus. Kun logo on yksinkertaisesti suunniteltu, jää siitä katsojalle helppo muistijälki. Logon tulee kuitenkin olla erottuva, tietyssä mielessä ainutlaatuinen ja yllättävä.
 • Helposti muistettava. Usein kun saavutetaan tietty yksinkertaisuus päästään myös lähellä hyvää mielenpainuvuutta. Vahvat värikontrastit jäävät myös helposti mieleen.
 • Kestävä. Hyvin suunniteltu logo yritykselle kestää aikaa ja sitä varioidaan usein vain hieman, mikäli sitä jatkokehitetään.

 

 • Logolla on tarina.  Logo voi vaikkapa kuvata omistajansa persoonaa jollakin tapaa. Tai vaikkapa tilannetta tai ajatusta josta yrityksen perustaminen sai alkunsa. Vältä kuitenkin kliseitä näissä.

 

 

Logosuunnittelu yritykselle yhteistyönä suunnittelijan ja tilaajan välillä.

Jokaisella suunnittelijalla on oma lähestymistapansa logosuunnittelussa. Hyvä tapa aloittaa suunnittelu on pitää keskustelu, jossa käydään läpi ajatuksiasi ja ideoita tyylistä joita toivot uuden logosi edustavan. Tämän jälkeen suunnittelijalla on hyvät lähtökohdat lähteä suunnittelemaan logoa joka kuvaa yrityksesi toimintaa ja yrityksesi arvoja.

Yhteenvetona logosuunnittelusta yritykselle, voidaan yhdistää seuraavanlaisia seikkoja. Tehokkaan ja mielenjäävän logon suunnittelu kannattaa pitää yksinkertaisena. Prosessissa, ei saa olla liian montaa kokkia ja mielipidettä, jotta suunnitteluprosessi ei monimutkaistu.

Logo suunnitellaan lopullista katsojaa eli mahdollista tulevaa asiakastasi varten. Logon pitää  tietysti miellyttää sinua, mutta se suunnitellaan aktivoimaan omaa asiakaskuntaasi. Logon tehtävä on visuaalisesti vakuuttaa asiakas yrityksestäsi. Onnistunut logo tuottaa tuottaa lisämyyntiä ja tunnettuutta yrityksellesi kuten kaikki graafinen viestintä. Ota alta yhteyttä täytä tilauslomake ja kerro siinä lyhyesti toiveistasi ja teetä yrityksellesi uusi upea logo yhteistyössä kanssamme.

Logon suunnittelu hinta?

Yrityksen logon suunnittelun hinta koostuu tehdyistä työtunneista. Keskimäärin laadukkaan ja ammattimaisen yrityksen logon suunnitteluun menee 4-8h työtuntia kommenttikierroksineen. Laajempaan visuaaliseen ilmeeseen tarvitaan päiviä.

Logon onnistumiseen vaikuttaa suuresti se kuinka hyvin lähtötilanteessa saadaan asiakkaan mielikuvasta kiinni logon suunnittelun määrityksessä. Jos yrityksesi nimi kertoo mitä yrityksesi tekee, usein pelkkä nimen tekstityylinen logo riittää hyvin graafiseksi logoksi. Mikäli taas nimi ei juurikaan kerro yrityksen toiminnasta, on hyvä ehkä avata sitä logossa hieman visuaalisin keinoin.

Mitä saat?

 •  Saat upean uskottavuutta asiakkaissasi herättävän uniikin logon
 • Erottaudut kilpailijoistasi logolla joka jää mieleen
 • Teet enemmän kauppaa
 • Ammattilaisen suunnittelupalvelun –> auttaa ideoinnissa
 • Kaikkiin käyttötarkoituksiin soveltuvan logon (printti, web, asiakirjat, tulosteet, SoMe, jne)
 • Nopean palvelun
 • 100% tyytyväisyystakuun

100% TYYTYVÄISYYS TAKUU!

Mikäli et ole syystä tai toisesta tyytyväinen tilaamaasi logoon, sinua ei laskuteta logon suunnittelusta.

Kysy lisää logon suunnittelusta täältä

Täytä oheisen lomakkeen tiedot, niin suunnittelija ottaa sinuun tietojen pohjalta yhtyettä. (ilman sitoumuksia)
 • Kirjoita tähän yrityksesi nimi / organisaatio
 • Kirjoita lyhyesti minkä alan yritykselle logo tulee, millaisia omia ajatuksia ja ideoita sinulla siihen liittyen on. Jos sinulla ei ole mitään ideoita, keksimme niitä kyllä yhdessä.

Tehtyjä Logoja

Lisää yrityksesi tunnettuutta ja kaupallista suorituskykyä tilaamalla logon suunnittelu yrityksellesi meiltä.

Digimarkkinoinnin ja mainonnan asiantuntija. Kasvatamme asiakkaiden kotisivujen liikenteen määrää joissa käytettävinä markkinointimuotoina ovat hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta, sekä Some-markkinointi.

© 2019 Forta Media /  Digitoimisto Lahti |  Helsinki