Logon suunnittelu yritykselle

Logosuunnittelu hinta on meillä edullista suhteessa hyötyyn. Logosuunnittelu kuitenkin on ammattivälineitä ja kokemusta vaativa työ.

Ei ole ihan yhdentekevää millaisilla välineillä logot suunnitellaan. Usein asiakas on meihin yhteydessä, kun on tilannut logon ”halvalla” Logo ei ole vektorimuodossa ja sitä ei voida mittasuhteissa skaalata joko pienemmäksi tai suuremmaksi laadun kärsimättä.

Tilaa ammattilaisen suunnittelema logo yrityksellesi nyt edullisesti. Erotu kilpailijoistasi ja lisää tunnettuuttasi alueellisesti tai verkossa. Toimivalla logolla vakuutat vanhat ja uudet potentiaaliset asiakkaasi. Teet varmasti enemmän kauppaa jokaisessa kanavassa.

Teemme logot yrityksille aina vektoroituna, joka tarkoittaa sitä että se soveltuu käytettäväksi kaikkiin käyttötarkoituksiin. (printti, verkko, off-line)

 

 

Logo referenssejä

Miksi tilata logon suunnittelu meiltä ?

  • Saat visuaalisesti toimivan logon yrityksellesi
  • Kokenut suunnitteli osaa ottaa ideastasi varmasti kiinni
  • Erinomainen hinta laatusuhde
  • logo toimii kaikkiin käyttötarkoituksiin (printti, verkko, painotuotteet, teippaukset)
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Nopea. Keskimäärin uusi logo valmistuu 2 päivässä.
  • Meidän kanssa logon suunnittelu on hauskaa

Tartu tarjoukseen

Toukokuun loppuun logon suunnittelu yritykselle. 180€ +alv. Norm. 349€. Tilaa yrityksellesi upea uusi logo kaikkiin käyttötarkoituksiin. Katso referenssejä alta. Kysy heti lisää kampanjasta ja lähdetään tekemään sinunkin yritykselle upea myyvä logo.

Miten logon suunnittelu etenee?

Kartoitetaan tarpeesi logosta

Keskustelemme yrityksestäsi, toimialastasi ja tuotteista / palveluista mitä myyt. Voit antaa esimerkkejä logoista jotka visuaalisesti miellyttävät sinua. 

Teemme ehdotelmat

Saat ehdotuksia suunnittelijalta tulevaksi logoksi. Tässä vaiheessa teemme näihin halutessasi muutoksia. Muutoskierroksia logon suunnittelussa teemme max 3kpl.

Saat valmiin uuden yrityksesi logon käyttöön

Lähetämme valmiit tiedostomuodot sähköisesti uudesta logostasi sinulle käytettäväksi. Koko toimitusketju on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. 

100% riskitön koska meillä on asiakkaan turvana tyytyväisyystakuu

Olemme suunnitelleet yritysten logoja eri toimialoille satoja erilaisia vuosien saatossa. Jos kuitenkin et ole jostain syystä tyytyväinen tilaamaasi logoon,  emme laskuta sinua sen tuotannosta.

Kysy lisää logoista

Täytä oheisen lomakkeen tiedot, niin suunnittelija ottaa sinuun tietojen pohjalta yhtyettä. (ilman molemminpuolisia sitoumuksia)
  • Kirjoita tähän yrityksesi nimi / organisaatio
  • Kirjoita lyhyesti minkä alan yritykselle logo tulee, millaisia omia ajatuksia ja ideoita sinulla siihen liittyen on. Jos sinulla ei ole mitään ideoita, keksimme niitä kyllä yhdessä.

Mitä maksaa logon suunnittelu?

Logon suunnittelu yritykselle Suomessa maksaa hintahaarukalla 200-1500€ Hintaeroja usein syntyy siitä mihin käyttötarkoitukseen logo suunnitellaan ja kuka sen tekee. Usein logo suunnitellaan osana esimerkiksi laajempaa yrityksen graafista identiteettiä, jolloin sen suunnitteluun kuluu enemmän työtunteja kuin vaikkapa mikroyrityksen yksinkertaisen tekstilogon suunnitteluun.

Millainen on hyvä logo?

Yksinkertaisuus. Kun logo on yksinkertaisesti suunniteltu, jää siitä katsojalle helppo muistijälki. Logon tulee kuitenkin olla erottuva, tietyssä mielessä ainutlaatuinen ja yllättävä. Helposti muistettava. Usein kun saavutetaan tietty yksinkertaisuus päästään myös lähellä hyvää mielenpainuvuutta. Vahvat värikontrastit jäävät myös helposti mieleen. Kestävä. Hyvin suunniteltu logo yritykselle kestää aikaa ja sitä varioidaan usein vain hieman, mikäli sitä jatkokehitetään. Logolla on tarina. Logo voi vaikkapa kuvata omistajansa persoonaa jollakin tapaa. Tai vaikkapa tilannetta tai ajatusta josta yrityksen perustaminen sai alkunsa. Vältä kuitenkin kliseitä näissä.

Kannattaako logo tehdä itse?

Suunnittelukokemus joita oikeasti hyvän logon suunnittelu vaatii vie vuosia. Mutta tietysti kaikessa on kysymys siitä millaisen kuvan haluaa yrityksestä asiakkailleen antaa. Yrityksesi visuaalinen ilme kiteytyy usein logoon. Usein jopa graafisen alan ammattilaiset tilaavat oman logonsa toiselta ammattilaiselta. Mikäli haluat yrityksellesi laadukkaan identiteetin ja visuaalisen ilmeen kannattaa antaa logon suunnittelu ammattilaisen tehtäväksi. suunnittelu aina ammattilaisen tehtäväksi.

Onko yrityksen pakko hankkia logo?

Ei. Mutta jos kuitenkin haluat tehdä yritystäsi tunnetuksi ja tehdä kauppaa ja kasvattaa yritystäsi siten, että sen asiakasryhmät tunnistavat yrityksen visuaalisen ilmeen, on logon suunnittelu ja toteutus varsin suositeltavaa.

Logosuunnittelu referenssejä