Logon suunnittelu yritykselle

Logon suunnittelu yritykselle kannattaa tehdä laadukkaasti.  Prosessina homma ei ole iso eikä siihen halutessaan tarvitse budjetoida suuria summia. Logosuunnittelu kuitenkin on ammattivälineitä ja kokemusta vaativa työ.

Tilaa ammattilaisen suunnittelema logo yrityksellesi nyt edullisesti. Erotu kilpailijoistasi ja lisää tunnettuuttasi ja myy enemmän uudella upealla logolla.

Teemme logot yrityksille aina vektoroituna, joka tarkoittaa sitä että se soveltuu käytettäväksi kaikkiin käyttötarkoituksiin. (printti, verkko, off-line)

 

 

Miksi tilata yrityksen logo meiltä?

  • Saat kokeneen suunnittelijan käyttöösi
  • Saat hyvän hinta laatusuhteen
  • Logon suunnittelu on täysin riskitiön.
  • Logo soveltuu kaikkiin käyttötarkoituksiin, eli se on vektoroidussa muodossa
  • Saat uuden logosi nopeasti käyttöön. 

Logo referenssejä

Miten logon suunnittelu etenee?

Kartoitetaan tarpeesi logosta

Keskustelemme yrityksestäsi, toimialastasi ja tuotteista / palveluista mitä myyt. Voit antaa esimerkkejä logoista jotka visuaalisesti miellyttävät sinua. 

Teemme ehdotelmat

Saat ehdotuksia suunnittelijalta tulevaksi logoksi. Tässä vaiheessa teemme näihin halutessasi muutoksia. Muutoskierrosten määrä on koko tuonnossa max 1 kpl.

Saat valmiin uuden yrityksesi logon käyttöön

Lähetämme valmiit tiedostomuodot sähköisesti uudesta logostasi sinulle käytettäväksi. Koko toimitusketju on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. 

Mitä maksaa logon suunnittelu?

Logon suunnittelu yritykselle Suomessa maksaa hintahaarukalla 200-1500€ Hintaeroja usein syntyy siitä mihin käyttötarkoitukseen logo suunnitellaan ja kuka sen tekee. Usein logo suunnitellaan osana esimerkiksi laajempaa yrityksen graafista identiteettiä, jolloin sen suunnitteluun kuluu enemmän työtunteja kuin vaikkapa mikroyrityksen yksinkertaisen tekstilogon suunnitteluun.

Millainen on hyvä logo?

Yksinkertaisuus. Kun logo on yksinkertaisesti suunniteltu, jää siitä katsojalle helppo muistijälki. Logon tulee kuitenkin olla erottuva, tietyssä mielessä ainutlaatuinen ja yllättävä. Helposti muistettava. Usein kun saavutetaan tietty yksinkertaisuus päästään myös lähellä hyvää mielenpainuvuutta. Vahvat värikontrastit jäävät myös helposti mieleen. Kestävä. Hyvin suunniteltu logo yritykselle kestää aikaa ja sitä varioidaan usein vain hieman, mikäli sitä jatkokehitetään. Logolla on tarina. Logo voi vaikkapa kuvata omistajansa persoonaa jollakin tapaa. Tai vaikkapa tilannetta tai ajatusta josta yrityksen perustaminen sai alkunsa. Vältä kuitenkin kliseitä näissä.

Kannattaako logo tehdä itse?

Suunnittelukokemus joita oikeasti hyvän logon suunnittelu vaatii vie vuosia. Mutta tietysti kaikessa on kysymys siitä millaisen kuvan haluaa yrityksestä asiakkailleen antaa. Yrityksesi visuaalinen ilme kiteytyy usein logoon. Usein jopa graafisen alan ammattilaiset tilaavat oman logonsa toiselta ammattilaiselta. Mikäli haluat yrityksellesi laadukkaan identiteetin ja visuaalisen ilmeen kannattaa antaa logon suunnittelu ammattilaisen tehtäväksi. suunnittelu aina ammattilaisen tehtäväksi.

Onko yrityksen pakko hankkia logo?

Ei. Mutta jos kuitenkin haluat tehdä yritystäsi tunnetuksi ja tehdä kauppaa ja kasvattaa yritystäsi siten, että sen asiakasryhmät tunnistavat yrityksen visuaalisen ilmeen, on logon suunnittelu ja toteutus varsin suositeltavaa.

Kysy logosuunnittelusta

Täytä oheisen lomakkeen tiedot, niin suunnittelija ottaa sinuun tietojen pohjalta yhtyettä. (ilman molemminpuolisia sitoumuksia)
  • Kirjoita tähän yrityksesi nimi / organisaatio
  • Kirjoita lyhyesti minkä alan yritykselle logo tulee, millaisia omia ajatuksia ja ideoita sinulla siihen liittyen on. Jos sinulla ei ole mitään ideoita, keksimme niitä kyllä yhdessä.