TEEMME LOGON SUUNNITTELUN YRITYKSELLESI 100% TAKUUTYÖNÄ.

Teemme yrityksellesi logon joka soveltuu kaikkiin käyttötarkoituksiin, niin verkkoon kuin printtiin.

Teetä nyt vaikuttava ja luotettavuutta herättävä logo yrityksellesi

Yrityksen identiteetti lähtee toimivasta visuaalisesta ilmeestä. Sen peruspilari on yrityksen logo.

Logon suunnittelu on yksi tärkeimmistä asioista joita yrityksen tulee teettää laadukkaan ja toimivan yritysmielikuvan rakentamisessa.

Yli 90% verkkosivujen liikenteestä lähtee sivuilta pois jos visuaalinen ilme on ristiriitainen, tai yrityksellä ei ole laadukasta logoa.

Mitähän tapahtuu jos kivijalkamyymälän logo ja visuaalinen ilme on ristiriitaista tai amatöörin suunnittelema? Ei ainakaan kovin vakuuttava ensitunnelma.

Teettämällä ammattimaisen laadukkaan logon nyt, erotut kilpailijoistasi ja lisää tunnettuuttasi alueellisesti tai verkossa. Toimivalla logolla vakuutat vanhat ja uudet potentiaaliset asiakkaasi.

Kun yrityksen ilme on luotettava, teet varmasti enemmän kauppaa jokaisessa kanavassa missä yrityksesi viestii itsestään.

Teemme logot yrityksille aina vektoroituna, joka tarkoittaa sitä että se soveltuu käytettäväksi kaikkiin käyttötarkoituksiin. (printti, verkko, off-line)

Tehtyjä logoja

Miten logosuunnittelun prosessi etenee?

Nopea toimitus ja upea uusi logo

Lähdimme suunnittelemaan uutta logoamme verkkokaupallemme Forta Median kanssa. Halusimme modernin ja tyylikkään logon joka kestää tyyliltää ajan saattoa. Saimme juuri toiveidemme mukaisen logon. Voin suositella palvelua.
Ville. P
Delity

Logon ja yritysilmeen suunnittelu hinta

 • Logon suunnittelu
  295€
  Kertamaksu
  Laadukas logon suunnittelu kaikkiin käyttötarkoituksiin.
  Logon ideointi puhelimitse tai sähköisesti
  3 erilaista ehdotusta joista asiakas valitsee kehitysversion
  Kommenttikierrokset max 2kpl
  Lopullinen ehdotelma mistä logotiedostot
 • Yritysilme
  695€
  alk.
  Yrityksen graafinen ilme. Ilmettä voidaan käyttää myös verkkosivujen tuotannoissa.
  Logon suunnittelu
  Logon graafiset elementit
  Väri ja fonttimäärittely
  Lyhyt ohjeistus
  Käyntikorttipohjat
  Lomakepohjat

meillä on vastauksia

Usein kysyttyä Logon suunnittelusta

Logon suunnittelu yritykselle Suomessa maksaa muutamasta sadasta eurosta ylöspäin. Hintaeroja usein syntyy siitä mihin käyttötarkoitukseen logo suunnitellaan ja kuka sen tekee. Usein logo suunnitellaan osana esimerkiksi laajempaa yrityksen graafista identiteettiä, jolloin sen suunnitteluun kuluu enemmän työtunteja kuin vaikkapa mikroyrityksen yksinkertaisen tekstilogon suunnitteluun. Muista että usein halvalla ei saa hyvää. Lue lisää

Yksinkertaisuus. Kun logo on yksinkertaisesti suunniteltu, jää siitä katsojalle helppo muistijälki. Logon tulee kuitenkin olla erottuva, ainutlaatuinen ja yllättävä. Helposti muistettava. Usein kun saavutetaan tietty yksinkertaisuus päästään myös lähellä hyvää mielenpainuvuutta. Vahvat värikontrastit jäävät myös helposti mieleen.

Hyvin suunniteltu logo kestää aikaa ja sitä varioidaan usein vain hieman, mikäli se koetaan toimivaksi ja saa tunnettuutta markkinoilla ja kohdeyleisössä. Logolla on tarina. Logo voi vaikkapa kuvata omistajansa persoonaa jollakin tapaa. Logo voi kuvata vaikkapa tilannetta tai ajatusta josta yrityksen perustaminen sai alkunsa. Vältä kuitenkin kliseitä näissä. Lue lisää

Pystyt tekemää ensivaikutelman vain kerran. Kun yritykselläsi on laadukas logo, vakuuttaa se visuaalisesti yrityksesi kanssa asioivat tahot. Logo viestii myös siitä että uskottavuutesi on kunnossa.

Laadukkaasti toteutettu logo kertoo myös omista arvoistasi yrityksen omistajana. Se viestii organisaation arvoja joita edustatte. Logosi näkyy joka paikassa. Verkkosivuilla, kirjekuorissa, yrityksen autoteippauksissa. Kaikkialla. Lue lisää

Omat ideasi logon ilmeestä voit ottaa esille logon suunnittelijan kanssa. Olet miettinyt värit, elementit muodot ja typografian ainakin osittain valmiiksi. Perustavasta ideasta lähdetään aina suunnittelmaan ensimmäistä vedosta.

Voi olla että haluat jotain klassista, tai retroa tai vaikkapa futuristista logosuunnitelua. Pidä logosi kuitenkin aina yksinkertaisena. Mitä monimutkaisempi logo, sen enemmän sen kanssa tulee vaikeuksia kun se monistetaan eri painopinnoille ja verkkoon. Lue lisää

älä enää ihmettele vaan tartu rohkeasti asiaan

Kysy lisää logon suunnittelusta

Kysy suunnittelijalta lisätietoja tai tee tilaus tästä !

Täytä oheisen lomakkeen tiedot, niin suunnittelija ottaa sinuun tietojen pohjalta yhtyettä. (ilman molemminpuolisia sitoumuksia)
 • Kirjoita tähän yrityksesi nimi / organisaatio
 • Kirjoita lyhyesti minkä alan yritykselle logo tulee, millaisia omia ajatuksia ja ideoita sinulla siihen liittyen on. Jos sinulla ei ole mitään ideoita, keksimme niitä kyllä yhdessä.