wordpress kotisivut yritykselle

Teemme kotisivut yritykselle jotka tuovat yhteydenottoja ja myyntiä 24/7. Kotisivujen tarkoitus on haalia hakukoneista liikennettä jotka muodostavat aktiivisesti uusia yhteydenottoja yrityksellesi.
 
Pyydä tarjous

Katso lyhyt video miksi sinun kannattaa teettää wordpress sivut yritykselle

Teemme myyntiä tuottavat wordpress kotisivut yritykselle

Teemme laadukkaat wordpress kotisivut yritykselle.  Keskitymme sivustojen tuottamisessa myynnin optimointiin, sekä mahdollisimman laadukkaaseen vierailijan käyttökokemukseen. Käytämme sivustojen julkaisujärjestelmänä WordPressiä joka on avoimen lähdekoodin täysin ilmainen kotisivukone. Olemme toteuttaneet sivustoja lähes kaikille toimialoille. Kokemusta löytyy niin, b-c kuin b-b toimialoista. Saamme sivustosi optimoitua hakukoneiden kärkipaikoille, joista saat sivuillesi ilmaista liikennettä ja sitä kautta heti tarjouspyyntöjä.

Kilpailu markkinoista on siirtynyt lähes täysin verkkoon. Yrityksesi kotisivujen tavoitteena tulee loppuen lopuksi olla lisäarvon eli,  tunnettuuden, löydettävyyden ja asiakkuuksien tuotto, eli  ”myynnin” tuottaminen. Mitä jos sinun yrityksesi lähestymiskulma verkkosivujen tuotannossa keskittyisikin nimenomaan myynnin optimointiin?  Tämä on prosessi jonka avulla olemme kasvattaneet asiakkaidemme liikevaihtoa ja kannattavuutta.

Miksi tehdä meidän kanssa wordpress kotisivut ?

 

 • Saat toteuttajaksi kokeneen kotisivuunnittelijan
 • Saat uusilla sivuilla enemmän yhteydenottoja ja lisää myyntiä 
 • Haluat avaimet käteen toimituksen
 • Tehdä yrityksestäsi oman toimialan menestyjän
 • Löytyä hakukoneiden kärkipaikoilta

Miksi wordpress kotisivut?

 

Laadukkaat wordpress kotisivut ovat avain menestyksekkään digimarkkinoinnin tuotantoon. WordPress kotisivut oikein suunniteltuna tuovat myyntiä kasvattavaa toimintaa kaikkialta verkosta tapahtuvasta markkinoinnista. Ei ole yrityksesi edun mukaista jättää hyödyntämättä toimintamalleja, joilla pystyt voittamaan kilpailijasi. 

Yksinkertaisesti sanottuna. Jos wordpress kotisivut tuottavat sinulle enemmän ostavia asiakkuuksia kuin kilpailijoittesi sivustot, on sinulla omalla toimialallasi etulyönti- asema.  Saat siis enemmän asiakkaita halvemmalla ja nopeammin kuin mitä kilpailijasi markkinoilla saavat. Tätä toimintamallia noudattaen olemme rakentaneet asiakkaillemme sivustoja jotka tekevät myyntiä ns. ”auto-pilottina”

WordPress kotisivut ja teema sekä page builder

Forta Media rakentaa kaikki asiakassivustot ElegantThemesin Divi teeman päälle. Divi on yksi maailman eniten ostetuimpia wordpress-teemoja. Teeman suosio perustuu pitkälti sen kehittämiseen ja loppukäyttäjän helppoon kokemukseen sivuston päivityksistä. Divi-teemaa koodaa 72 täysipäiväistä kehittäjää 24/7.

Kaikkiin asiakastöihimme tulee siis jatkuva teeman päivitys sekä page builder, eli työkalu jonka avulla sivua on helppo päivittää ja rakentaa eteenpäin.Sivujen rakentaminen ilman päivitystyökalua on erittäin työlästä ja aikaa vievää, sekä siinä pitää osata kohtalaisesti sivuston rakentamisessa käytettäviä ohjelmointikieliä.

Forta Median kotisivupaketteihin sisältyvän kotisivutyökalun avulla käyttäjä näkee reaaliajassa tekemänsä muutokset. Valmiiden sivujen myöhempi muokkaaminen on myös kotisivutyökalun kautta erittäin helppoa.

wordpress Kotisivujen nopeus

Lähtökohtaisesti täysin uusiin kotisivupaketteihin suosittelemme yhteistyökumppanimme Zonerin web-hotellipalveluja. Zonerin webhotellit ovat lähtökohtaisesti erittäin nopeita. Teemme lähtökohtaisesti uusiin sivustoihin nopeusoptimoinnin joka käytännössä tarkoittaa sitä että asiakassivustot jotka meillä tehdään latautuvat loppukäyttäjälle perussivustojen ollessa kyseessä n. 1 sekunnissa.

Verkkosivujen nopeudella on monenlaisia positiivisia hyötyjä sivuston omistajalle:

 • Sivustovierailuja ei keskeytetä niin useasti heti alussa kun sivusto on nopea
 • Nopeat sivustot sijoittuvat usein hakukonetulosten kärkipäähän
 • Hakusanamainonnassa saadaan parempia tuloksia
 • Verkkokauppojen konversiot kehittyvät

 

WordPress kotisivut hinta

WordPress on lähtökohtaisesti ilmaisen lähdekoodin julkaisujärjestelmä. Sivustoprojekteissa määritellään sivustolle tulevat ominaisuudet ja sisältömäärät, jotka yhdessä määrittelevät kotisivuprojektin hinnan.  WordPressin ominaisuuksia ovat mm:

 • Helppokäyttöisyys
 • Nopea
 • Ilmainen
 • Paras tekninen hakukoneoptimoinnin toteutus
 • Skaalautuva yrityksen tarpeisiin
 • Soveltuu digimarkkinoinnin toteuttamiseen

WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä mikä tarkoittaa sitä, että sen käyttö on yritykselle täysin ilmaista. Hakukoneet pitävät wordpressillä toteutetuista sivuista ja verkkosivujen kehitykseen on saatavilla useita erilaisia lisäosia (joko maksullisia, tai ilmaisia). Lisäosien avulla sivuille voidaan tuoda erilaisia ominaisuuksia, esim; ajavarauskalenteri parturi-kampaamolle.

WordPressiä on helppo käyttää, ja päivittää itse. Oletko uudistamassa kotisivuasi, tai tekemässä kokonaan uutta sivustoa? Pyydä alta asiantuntijan ilmainen konsultointi, ja neuvot mitä asioita kannatta juuri sinun toimialasi sivuston suunnittelussa ottaa huomioon. WordPress kotisivujen hinta tuotettuna avaimet käteen asiakkaalle vaihtelee n. 1995-5000€ välillä.

 

Kotisivujen toimitusmalli on sinulle sopiva mikäli haluat seuraavia hyötyjä:

 • Haluat verkkosivuston joka tuottaa sinulle mahdollisimman hyvin.
 • Haluat helppokäyttöisen sivuston jota voit tarvittaessa itse päivittää
 • Haluat erottautua kilpailjoistasi
 • Haluat sivuston joka maksaa nopeasti itsensä takaisin
 • Haluat markkinoiden parhaan hinta / laatusuhteen.

WordPress kotisivut tuotannon edistyminen. Keskimäärin sivustoprojekti kestää 3-6 viikkoa.

1. Aloituspalaveri

Keskustelemme yrityksestäsi, toimialastasi ja tuotteista / palveluista mitä myyt. Kerromme esimerkkejä vastaavista sivuistoista joita olemme aiemmin tehneet. Avaamme myös toimialasi tuottavuuden potentiaalia siinä suhteessa, mitä milläkin budjetilla on mahdollista saavuttaa.

2. ilme ja ominaisuudet

Käymme läpi hieman, millaisia toiveita sinulla on verkkosivun visuaalisesta ilmeestä. Myös päivitystarpeet ja web-hotellitarpeet käydään läpi.

3. startti ja ehdotus rungoksi

Saat meiltä ehdotelman verkkosivujen ilmeestä  sekä ehdotelman hakukoneoptimoitavista termeistä. Mikäli olet tyytyväinen kotisivujen ulkonäköön, lähdemme syöttämään sisältöjä, kuten tekstejä ja kuvia sivuille.

4.Sivuston julkaisu

Kotisivusi on julkaisuvalmis. Sovimme mahdollisesta jatkoyhteistyöstä. Sinulla on valmis myyntikone verkossa, jonka kautta pystyt tekemään myyntiä 24/7. Saat työllemme vielä 100% tyytyväisyystakuun, joka koskee tekniikkaa ja muita ostamiasi ominaisuuksia.

Forta Media

Digimarkkinoinnin ja mainonnan asiantuntija. Kasvatamme asiakkaiden kotisivujen liikenteen määrää joissa käytettävinä markkinointimuotoina ovat hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta, sekä Some-markkinointi. 

© 2018 Forta Media /  Digitaalinen mainostoimisto Lahti |  Helsinki