laadukkaat wordpress kotisivut yritykselle

Teemme kotisivut yritykselle jotka tuovat yhteydenottoja ja myyntiä 24/7. Kotisivujen tarkoitus on haalia hakukoneista liikennettä jotka muodostavat aktiivisesti uusia yhteydenottoja yrityksellesi.
Pyydä tarjousVerkkosivut viikossa

Teemme myyntiä tuottavat wordpress kotisivut yritykselle 100% takuutyönä

Teemme laadukkaat wordpress kotisivut yritykselle.  Keskitymme sivustojen tuottamisessa myynnin optimointiin, sekä mahdollisimman laadukkaaseen vierailijan käyttökokemukseen. Käytämme sivustojen (CMS) julkaisujärjestelmänä WordPressiä joka on avoimen lähdekoodin täysin ilmainen julkaisujärjestelmä. Olemme toteuttaneet sivustoja lähes kaikille toimialoille. Kokemusta löytyy niin, b-c kuin b-b toimialoista. Saamme sivustosi hakukuneoptimoinnilla hakukoneiden kärkipaikoille, minkä hyötynä saat sivuillesi ilmaista liikennettä ja sitä kautta tarjouspyyntöjä.

Teemme uudelle wordpress sivustollesi myyvät tuote- ja palvelukuvaukset

Kilpailu markkinoista on siirtynyt lähes täysin verkkoon. Yrityksesi kotisivujen tavoitteena tulee loppuen lopuksi olla lisäarvon eli,  tunnettuuden, löydettävyyden ja asiakkuuksien tuotto, eli  ”myynnin” tuottaminen. Mitä jos sinun yrityksesi lähestymiskulma verkkosivujen tuotannossa keskittyisikin nimenomaan myynnin optimointiin?  Tämä on prosessi jonka avulla olemme kasvattaneet asiakkaidemme liikevaihtoa ja kannattavuutta.

Miksi valita meidät yrityksesi kotisivujen tekijäksi?

 

 • Saat toteuttajaksi kokenee sivustojen kehittäjän
 • Saat uusilla sivuilla enemmän yhteydenottoja ja lisää myyntiä 
 • Haluat avaimet käteen toimituksen
 • Tehdä yrityksestäsi oman toimialan menestyjän
 • Löytyä hakukoneiden kärkipaikoilta

Miksi wordpress kotisivut?

 

Laadukkaat wordpress kotisivut ovat avain menestyksekkään digimarkkinoinnin tuotantoon. WordPress kotisivut oikein suunniteltuna tuovat myyntiä kasvattavaa toimintaa kaikkialta verkosta tapahtuvasta markkinoinnista. Ei ole yrityksesi edun mukaista jättää hyödyntämättä toimintamalleja, joilla pystyt voittamaan kilpailijasi. 

Yksinkertaisesti sanottuna. Jos wordpress kotisivut tuottavat sinulle enemmän ostavia asiakkuuksia kuin kilpailijoittesi sivustot, on sinulla omalla toimialallasi etulyönti- asema.  Saat siis enemmän asiakkaita halvemmalla ja nopeammin kuin mitä kilpailijasi markkinoilla saavat. Tätä toimintamallia noudattaen olemme rakentaneet asiakkaillemme sivustoja jotka tekevät myyntiä ns. ”auto-pilottina”

internet-sivujen suunnittelu ja toteutus

Lähtökohtana lähdemme rakentamaan yrityksenne sivuja siten että ne tukevat uusasiakashankintaanne. 90% yrityksen kotisivuille tulevasta liikenteestä on liikennettä joka vierailee ensimmäistä kertaa sivustollanne. Teemme sivustolle ostopolun ja liidimagneetit, jotka edesauttavat asiakkaiden ”clousaamista” maksaviksi asiakkaiksi.

Myyvien nettisivujen toteutus on pähkinän kuoressa?

 • Sivusi löytyvät hyvin hakukoneista oikeilla termeillä. Ei riitä että yrityksen nimellä jotain tietoja löytyy.
 • Sivuston pitää vakuuttaa vierailijat. Tehdä siis hyvä  ensivaikutelma
 • Sisällöt kiinnostavat aidosti vierailijoita
 • Kehoitamme vierailijoita ottamaan yhteyttä tai jopa soittamaan teille
 • Tekevät vierailijoista ostavia asiakkaita heti tai lähiaikoina

WordPressin ylläpito ja päivitys?

Kaikkiin asiakastöihimme tulee siis jatkuva teeman päivitys sekä sivujen päivitystyökalu. Päivitystyökalu (builder) on työkalu jonka avulla sivua on helppo päivittää ja rakentaa eteenpäin.

Meillä kotisivutuotanhoihin sisältyvän teeman ”pagebuilderin” avulla käyttäjä näkee reaaliajassa tekemänsä muutokset. Valmiiden sivujen myöhempi muokkaaminen on myös kotisivutyökalun kautta erittäin helppoa.

Halutessanne voitte ulkoistaa kaiken ylläpidon ja päivitystyön Forta Median tuotantoon. Tällöin teidän ei itse tarvitse reagoida sivustonne päivitystarpeisiin laisinkaan. Pidämme huolta että sivuston wordpress-versiot ja lisäosien viimeisimmät versiot ovat jatkuvasti päivitettyinä. Teemme myös tietoturva-asteen sivustolla mahdollisimman laadukkaaksi, jotta hakkerit ja asiattomat sivustolle yrittäjät potkitaan heti kättelyssä sivuilta pois.

wordpress Kotisivujen nopeus

Lähtökohtaisesti täysin uusiin kotisivupaketteihin suosittelemme yhteistyökumppanimme Zonerin web-hotellipalveluja. Zonerin webhotellit ovat lähtökohtaisesti erittäin nopeita. Teemme tuotannossamme uusiin verkkosivustoihin nopeusoptimoinnin joka käytännössä tarkoittaa sitä että asiakassivustot jotka meillä tehdään latautuvat loppukäyttäjälle perussivustojen ollessa kyseessä n. 1 sekunnissa.

Verkkosivujen nopeudella on monenlaisia positiivisia hyötyjä sivuston omistajalle:

 • Sivustovierailuja ei keskeytetä niin useasti heti alussa kun sivusto on nopea
 • Nopeat sivustot sijoittuvat usein hakukonetulosten kärkipäähän
 • Hakusanamainonnassa saadaan parempia tuloksia
 • Verkkokauppojen konversiot kehittyvät

 

Referenssi toteuttamastamma sivustouudistuksesta. Tutustu täällä rpvniskanen.fi

  WordPress kotisivut hinta

WordPress on lähtökohtaisesti ilmaisen lähdekoodin julkaisujärjestelmä. Sivustoprojekteissa määritellään sivustolle tulevat ominaisuudet ja sisältömäärät, jotka yhdessä määrittelevät kotisivuprojektin hinnan. Forta Median tuottamien avaimet käteen wordpress-sivustojen hintahaitari on alk. 980-10.000€  Verkkokaupat alk. 4900€. WordPressin ominaisuuksia ovat mm:

 • Sivuston helppo päivitettävyys
 • Nopea
 • Ilmainen
 • Paras tekninen hakukoneoptimoinnin toteutus
 • Monipuolisesti erilaisia sivustolle tuotavia toimintoja (ajanvaraus, kalenterit, lomakkeet jne)
 • Skaalautuva yrityksen tarpeisiin
 • Soveltuu parhaiten digimarkkinoinnin toteuttamiseen

WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä mikä tarkoittaa sitä, että julkaisujärjestelmässä itsessään ei ole mitään hankintahintaa eikä, käyttö tai lisenssöintimaksuja. Verkkosivujen kehitykseen on saatavilla useita erilaisia lisäosia (joko maksullisia, tai ilmaisia). Lisäosien avulla pystytään rakentamaan sivustolle ominaisuuksia, jotka taas auttavat yrityksiä esimerkiksi asiakkaiden yhteydenotoissa (lomakkeet) tai Some-kanavien tuonnista sivustolle.

Oletko uudistamassa kotisivuasi, tai tekemässä kokonaan uutta sivustoa? Pyydä alta asiantuntijan ilmainen konsultointi, ja neuvot mitä asioita kannatta juuri sinun toimialasi sivuston suunnittelussa ottaa huomioon. WordPress kotisivujen hinta tuotettuna avaimet käteen asiakkaalle valmiiksi vaihtelee hyvin pitkälti kuinka paljon niitä viritetään kaupallisella tasolla. 

Usein tuottamamme sivustot maksavat itsensä takaisin laadukkaina liideinä ja näistä kotiutuvina kauppoina ensimmäisten viikkojen jälkeen sivuston julkaisun. Siksi on erittäin tärkeää ymmärtää se, että olet investoimassa yrityksesi tulevaisuuteen ja rahanarvoisen myyntimekanismin rakentamiseen.

 

Kotisivujen toimitusmalli on sinulle sopiva mikäli haluat seuraavia hyötyjä:

 • Haluat verkkosivuston joka tuottaa sinulle mahdollisimman hyvin.
 • Haluat että sivuston tekijä tuottaa yrityksellesi tuote- ja palvelukuvaukset
 • Haluat helppokäyttöisen sivuston jota voit tarvittaessa itse helposti päivittää
 • Haluat erottautua kilpailjoistasi
 • Haluat sivuston joka maksaa nopeasti itsensä takaisin
 • Haluat hyvän hinta / laatusuhteen.
 • Haluat sijoittua toimialasi hakutermeillä hyvin Googlessa ja muissa hakukoneissa
 • Ymmärrät että laadukkaat verkkosivut ovat investointi tulevaan. Ei ”kuluerä”

WordPress kotisivut tuotannon edistyminen. Keskimäärin sivustoprojekti kestää 4 viikkoa tilauksesta

1. Aloituspalaveri

Keskustelemme yrityksestäsi, toimialastasi ja tuotteista / palveluista mitä myyt. Kerromme esimerkkejä vastaavista sivuistoista joita olemme aiemmin tehneet. Avaamme myös toimialasi tuottavuuden potentiaalia siinä suhteessa, mitä milläkin budjetilla on mahdollista saavuttaa.

2. ilme ja ominaisuudet

Käymme läpi hieman, millaisia toiveita sinulla on verkkosivun visuaalisesta ilmeestä. Myös päivitystarpeet ja web-hotellitarpeet käydään läpi.

3. startti ja ehdotus rungoksi

Saat meiltä ehdotelman verkkosivujen ilmeestä  sekä ehdotelman hakukoneoptimoitavista termeistä. Mikäli olet tyytyväinen kotisivujen ulkonäköön, lähdemme syöttämään sisältöjä, kuten tekstejä ja kuvia sivuille.

4.Sivuston julkaisu

Kotisivusi on julkaisuvalmis. Sovimme mahdollisesta jatkoyhteistyöstä. Sinulla on valmis myyntikone verkossa, jonka kautta pystyt tekemään myyntiä 24/7. Saat työllemme vielä 100% tyytyväisyystakuun, joka koskee tekniikkaa ja muita ostamiasi ominaisuuksia.

Digimarkkinoinnin ja mainonnan asiantuntija. Kasvatamme asiakkaiden kotisivujen liikenteen määrää joissa käytettävinä markkinointimuotoina ovat hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta, sekä Some-markkinointi.

© 2020 Forta Media /  Digitoimisto Lahti |  Helsinki.  Tietosuojaseloste

Digimarkkinoinnin Blogi