laadukkaat wordpress kotisivut yritykselle

Teemme kotisivut yritykselle jotka tuovat yhteydenottoja ja myyntiä 24/7. Kotisivujen tarkoitus on haalia hakukoneista liikennettä jotka muodostavat aktiivisesti uusia yhteydenottoja yrityksellesi.
Pyydä tarjousVALMISPAKETIT

 

Teemme myyntiä tuottavat wordpress kotisivut yritykselle 100% takuutyönä

Teemme laadukkaat wordpress kotisivut yritykselle.  Keskitymme sivustojen tuottamisessa myynnin optimointiin, sekä mahdollisimman laadukkaaseen vierailijan käyttökokemukseen. Käytämme sivustojen (CMS) julkaisujärjestelmänä WordPressiä joka on avoimen lähdekoodin täysin ilmainen julkaisujärjestelmä. Olemme toteuttaneet sivustoja lähes kaikille toimialoille. Kokemusta löytyy niin, b-c kuin b-b toimialoista. Saamme sivustosi hakukuneoptimoinnilla hakukoneiden kärkipaikoille, minkä hyötynä saat sivuillesi ilmaista liikennettä ja sitä kautta tarjouspyyntöjä.

Teemme uudelle wordpress sivustollesi myyvät tuote- ja palvelukuvaukset

Kilpailu markkinoista on siirtynyt lähes täysin verkkoon. Yrityksesi kotisivujen tavoitteena tulee loppuen lopuksi olla lisäarvon eli,  tunnettuuden, löydettävyyden ja asiakkuuksien tuotto, eli  ”myynnin” tuottaminen. Mitä jos sinun yrityksesi lähestymiskulma verkkosivujen tuotannossa keskittyisikin nimenomaan myynnin optimointiin?  Tämä on prosessi jonka avulla olemme kasvattaneet asiakkaidemme liikevaihtoa ja kannattavuutta.

Miksi valita meidät yrityksesi kotisivujen tekijäksi?

 

 • Saat toteuttajaksi kokenee sivustojen kehittäjän
 • Saat uusilla sivuilla enemmän yhteydenottoja ja lisää myyntiä 
 • Haluat avaimet käteen toimituksen
 • Tehdä yrityksestäsi oman toimialan menestyjän
 • Löytyä hakukoneiden kärkipaikoilta

Miksi wordpress kotisivut?

 

Laadukkaat wordpress kotisivut ovat avain menestyksekkään digimarkkinoinnin tuotantoon. WordPress kotisivut oikein suunniteltuna tuovat myyntiä kasvattavaa toimintaa kaikkialta verkosta tapahtuvasta markkinoinnista. Ei ole yrityksesi edun mukaista jättää hyödyntämättä toimintamalleja, joilla pystyt voittamaan kilpailijasi. 

Yksinkertaisesti sanottuna. Jos wordpress kotisivut tuottavat sinulle enemmän ostavia asiakkuuksia kuin kilpailijoittesi sivustot, on sinulla omalla toimialallasi etulyönti- asema.  Saat siis enemmän asiakkaita halvemmalla ja nopeammin kuin mitä kilpailijasi markkinoilla saavat. Tätä toimintamallia noudattaen olemme rakentaneet asiakkaillemme sivustoja jotka tekevät myyntiä ns. ”auto-pilottina”

 

WordPress kotisivut tukemaan myyntiänne

Lähtökohtana lähdemme rakentamaan yrityksenne sivuja siten että ne tukevat uusasiakashankintaanne. 90% yrityksen kotisivuille tulevasta liikenteestä on liikennettä joka vierailee ensimmäistä kertaa sivustollanne. Teemme sivustolle ostopolun ja liidimagneetit, jotka edesauttavat asiakkaiden ”clousaamista” maksaviksi asiakkaiksi.

WordPressin ylläpito ja päivitys?

Kaikkiin asiakastöihimme tulee siis jatkuva teeman päivitys sekä sivujen päivitystyökalun, eli työkalu jonka avulla sivua on helppo päivittää ja rakentaa eteenpäin.Sivujen rakentaminen ilman päivitystyökalua on erittäin työlästä ja aikaa vievää, sekä siinä pitää osata kohtalaisesti sivuston rakentamisessa käytettäviä ohjelmointikieliä.

Meillä kotisivutuotanhoihin sisältyvän ”pagebuilderin” avulla käyttäjä näkee reaaliajassa tekemänsä muutokset. Valmiiden sivujen myöhempi muokkaaminen on myös kotisivutyökalun kautta erittäin helppoa.

Halutessanne voitte ulkoistaa kaiken ylläpidon ja päivitystyön Forta Median tuotantoon. Tällöin teidän ei itse tarvitse reagoida sivustonne päivitystarpeisiin laisinkaan. Pidämme huolta että sivuston wordpress-versiot ja lisäosien viimeisimmät versiot ovat jatkuvasti päivitettyinä. Teemme myös tietoturva-asteen sivustolla mahdollisimman laadukkaaksi, jotta hakkerit ja asiattomat sivustolle yrittäjät potkitaan heti kättelyssä sivuilta pois.

wordpress Kotisivujen nopeus

Lähtökohtaisesti täysin uusiin kotisivupaketteihin suosittelemme yhteistyökumppanimme Zonerin web-hotellipalveluja. Zonerin webhotellit ovat lähtökohtaisesti erittäin nopeita. Teemme tuotannossamme uusiin verkkosivustoihin nopeusoptimoinnin joka käytännössä tarkoittaa sitä että asiakassivustot jotka meillä tehdään latautuvat loppukäyttäjälle perussivustojen ollessa kyseessä n. 1 sekunnissa.

Verkkosivujen nopeudella on monenlaisia positiivisia hyötyjä sivuston omistajalle:

 • Sivustovierailuja ei keskeytetä niin useasti heti alussa kun sivusto on nopea
 • Nopeat sivustot sijoittuvat usein hakukonetulosten kärkipäähän
 • Hakusanamainonnassa saadaan parempia tuloksia
 • Verkkokauppojen konversiot kehittyvät

 

Referenssi toteuttamastamma sivustouudistuksesta. Tutustu täällä rpvniskanen.fi

 Wordpress kotisivut hinta

WordPress on lähtökohtaisesti ilmaisen lähdekoodin julkaisujärjestelmä. Sivustoprojekteissa määritellään sivustolle tulevat ominaisuudet ja sisältömäärät, jotka yhdessä määrittelevät kotisivuprojektin hinnan. Forta Median tuottamien avaimet käteen wordpress-sivustojen hinta on alk. 2680€ WordPressin ominaisuuksia ovat mm:

 • Helppokäyttöisyys
 • Nopea
 • Ilmainen
 • Paras tekninen hakukoneoptimoinnin toteutus
 • Monipuolisesti erilaisia sivustolle tuotavia toimintoja (ajanvaraus, kalenterit, lomakkeet jne)
 • Skaalautuva yrityksen tarpeisiin
 • Soveltuu parhaiten digimarkkinoinnin toteuttamiseen

WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä mikä tarkoittaa sitä, että julkaisujärjestelmässä itsessään ei ole mitään hankintahintaa eikä, käyttö tai lisenssöintimaksuja. Verkkosivujen kehitykseen on saatavilla useita erilaisia lisäosia (joko maksullisia, tai ilmaisia). Lisäosien avulla pystytään rakentamaan sivustolle ominaisuuksia, jotka taas auttavat yrityksiä esimerkiksi asiakkaiden yhteydenotoissa (lomakkeet) tai Some-kanavien tuonnista sivustolle.

Oletko uudistamassa kotisivuasi, tai tekemässä kokonaan uutta sivustoa? Pyydä alta asiantuntijan ilmainen konsultointi, ja neuvot mitä asioita kannatta juuri sinun toimialasi sivuston suunnittelussa ottaa huomioon. WordPress kotisivujen hinta tuotettuna avaimet käteen asiakkaalle valmiiksi vaihtelee hyvin pitkälti kuinka paljon niitä viritetään kaupallisella tasolla. 

Usein tuottamamme sivustot maksavat itsensä takaisin laadukkaina liideinä ja näistä kotiutuvina kauppoina ensimmäisten viikkojen jälkeen sivuston julkaisun. Siksi on erittäin tärkeää ymmärtää se että olet investoimassa yrityksesi tulevaisuuteen ja rahanarvoisen myyntimekanismin rakentamiseen.

 

 

 

Kotisivujen toimitusmalli on sinulle sopiva mikäli haluat seuraavia hyötyjä:

 • Haluat verkkosivuston joka tuottaa sinulle mahdollisimman hyvin.
 • Haluat että sivuston tekijä tuottaa yrityksellesi tuote- ja palvelukuvaukset
 • Haluat helppokäyttöisen sivuston jota voit tarvittaessa itse helposti päivittää
 • Haluat erottautua kilpailjoistasi
 • Haluat sivuston joka maksaa nopeasti itsensä takaisin
 • Haluat hyvän hinta / laatusuhteen.
 • Haluat sijoittua toimialasi hakutermeillä hyvin Googlessa ja muissa hakukoneissa
 • Ymmärrät että laadukkaat verkkosivut ovat investointi tulevaan. Ei ”kuluerä”

WordPress kotisivut tuotannon edistyminen. Keskimäärin sivustoprojekti kestää 2-4 viikkoa tilauksesta

1. Aloituspalaveri

Keskustelemme yrityksestäsi, toimialastasi ja tuotteista / palveluista mitä myyt. Kerromme esimerkkejä vastaavista sivuistoista joita olemme aiemmin tehneet. Avaamme myös toimialasi tuottavuuden potentiaalia siinä suhteessa, mitä milläkin budjetilla on mahdollista saavuttaa.

2. ilme ja ominaisuudet

Käymme läpi hieman, millaisia toiveita sinulla on verkkosivun visuaalisesta ilmeestä. Myös päivitystarpeet ja web-hotellitarpeet käydään läpi.

3. startti ja ehdotus rungoksi

Saat meiltä ehdotelman verkkosivujen ilmeestä  sekä ehdotelman hakukoneoptimoitavista termeistä. Mikäli olet tyytyväinen kotisivujen ulkonäköön, lähdemme syöttämään sisältöjä, kuten tekstejä ja kuvia sivuille.

4.Sivuston julkaisu

Kotisivusi on julkaisuvalmis. Sovimme mahdollisesta jatkoyhteistyöstä. Sinulla on valmis myyntikone verkossa, jonka kautta pystyt tekemään myyntiä 24/7. Saat työllemme vielä 100% tyytyväisyystakuun, joka koskee tekniikkaa ja muita ostamiasi ominaisuuksia.

usein kysyttyjä kymyksiä kotisivutuotannoista

kauanko kotisivujen tekeminen yritykselle kestää?

Jos sisällöt ovat valmiita voidaan sivut saada julkaisukelpoiseksi nopeallakiin aikataululla 2vkoa. Mutta jos tarvitaan paljon suunnittelutyötä ja lähdetään ns. Puhtaalta pöydältä niin kannattaa varata aikaa viikkoja. Mitä enemmän voit antaa ohjaksia tuottajalle sen nopeampaa tuotantoa saat. Visuaalisuus ja muut sisällölliset asiat tulevat pätevältä tuottajalta toimialan mukaisesti identiteettiin hyvin sopiviksi. 

Haluan muuttaa nykyistä sivuani ja tarvitsen apua?

No problem. Usein sivustoja kannattaakin ns. saneerata paremmin toimiviksi ja tuottaviksi. Jos sinulla on jo sivusto joka on rakennettu wordpress-julkaisujärjestelmän päälle, voidaan tuotannossa saada valmista vaikkapa sivuston ilmettä modernisoimalla.

teettekö päivityksiä jatkossa sivuilleni?

Voimme tehdä sivuston ylläpitosopimuksen, jossa halutessanne tuotannossamme tehdään kaikki sivuston teknisiin päivityksiin ja teksti-ja kuva sisältöihin liittyvät päivitykset.

mitä tyytyväisyystakuu tarkoittaa?

Asiakastyytyväisyytemme on todella korkea. Pääsääntöisesti siksi että pystymme kehittämään asiakkaillemme sivustoja jotka tuottavat heille heti lisäarvoa. Teemme tuotantosuunnitelman joka yhteisesti hyväksytään sekä tuottajan ja asiakkaan toimesta.  Mikäli jostain syystä kuitenkin käy niin että et ole johonkin asiaan tyytyväinen, teemme näihin asioihin korjauksia. 

mitä minun tarvitsee tehdä itse?

Yleisesti ottaen toimitusmallimme on ns. Täysin valmis. Eli käytännössä toimitusprosessissa sinun ei tarvitse tehdä tuotannon eteen asioita, ellet itse halua. Web-hotellit ja kaikki 3 osapuolten kanssa sovittavat asiat hoidamme halutessasi puolestasi. Tietysti osallistut pääpiirteittäin sisällön miettimiseen, mutta usein näistäkin asioista saat tuottajalta valmiiksi pureskellun mallin missä tiedämme, että se kiinnostaa ostajakuntaasi ja saavat heidän sukkansa pyörimään jaloissaan. 🙂

Mitä hyötyä on siitä että teette sisällöntuotannot teillä?

Sisällöntuottaminen on usein asiakkaalle akilleen kantapää. Eli se ei usein oikein ota tuulta alle, koska sitä ei olla aiemmin tehty. 

Mitä on laadukas sisältötuotanto?

Miten sisältö vaikuttaa sivustolla vierailijaan? Kun haluamme vierailijoiden muuttuvan asiakkaiksi, uutiskirjeen tilaajiksi, pyytävän tarjouksia, tai vaikkapa liittyvän facebook-sivujen tykkääjäksi, on sivuston kehoitettava asiakasta suorittamaan haluttuja toimenpiteitä. Haluamme siis paljon klikkauksia oikeissa paikoissa. Usein sisällöntuotantoa kutsutana markkinoinnissa sisältömarkkinoinniksi. Kun onnistumme tässä saamme suoritettujen toimenpiteiden kautta yhteyden potentiaaliseen asiakkaaseen tai suoran tarjouspyynnön.

 • Hyvä sivusto johdattelee asiakasta oikeilla hyödyillä kohti toivottua tulosta
 • Hyvä sisältö on kirjoitettua myyvää tuote- ja palvelukuvausta. Ei ominaisuuslistausta.
 • Yrityksen sivuilla on toimintakehoitteet oikeilla paikoilla
 • Hyvässä yrityssivussa käytetään visuaalista hierarkiaa. Tee myyvät otsikoinnit ja myyvät tekstit tuotteistasi ja palveluista
 • Kotisivujen sisällön tulee antaa lisäarvoa sivustolla vierailijalle. Vinkit, hintatiedot, vertailut ja referenssit kiinnostavat vierailijoita.

Digimarkkinoinnin ja mainonnan asiantuntija. Kasvatamme asiakkaiden kotisivujen liikenteen määrää joissa käytettävinä markkinointimuotoina ovat hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta, sekä Some-markkinointi.

© 2019 Forta Media /  Digitoimisto Lahti |  Helsinki.  Tietosuojaseloste