Kuka on Passe Silvennoinen? Miksi valita minut kehittämään omaa myyntiäsi verkossa

Olen toiminut digitaalisen mainonnan- ja markkinoinnin, sekä b-b suoramyynnin parissa lähes 20 vuoden ajan. Kasvatan asiakkaitteni verkon välityksellä tulevaa kauppaa digimarkkinoinnin toimenpiteiden avulla. Kanssani on helppo tehdä töitä, onnistuneen tiimityön perusta on aina molemmin puolinen ymmärtämys mitä tavoitellaan ja mitä ollaan valmiita tavoitteen eteen tekemään. Markkinaan kannattaa myydä aina tuotteita ja palveluja joille on kysyntää. Jos kysyntää ei ole, on hidasta tehdä tehdä myyntiä verkossa, koska ”tarvetta / markkinaa” pitää herätellä oikeassa kohderyhmässä.

Kenelle?

Tyypilliset asiakkaani ovat PK-yrittäjiä jotka etsivät osaajaa jonka käsiin voivat kohtuuhinnalla luottaa koko digitaalisen markkinoinnin- ja mainonnan toimenpiteet. Kauttani saat ostettua kehitystyötä moneen eri ongelmaan. Kaikki toimenpiteet räätälöidään aina asiakaskohtaisesti.  Yleensä toimenpiteet suunnitellaan ratkaisemaan jokin tietty ongelma asiakkaan online-mainonnan ja markkinoinnin  tehostamisessa. Laajan osaamisen ja kokemuksen kautta pystyn hoitamaan monipuolisesti erilaiset toimeksiannot usein kilpailukykyiseen hintaan.

Miksi Passe?

Erityisen hyvä olen löytämään asiakkaitteni tuotteiden vahvuudet ja heikkoudet.  Hahmotan nopeasti asiakkaan tarpeet, avoimen keskustelun kautta. Usein asiakkailla on tietty ajatus toimenpiteistä joilla myyntiä verkossa kannattaisi lähteä kehittämään. Näiden ajatusten pohjalta, ja lähtötilanteesta teemme suunnitelman joilla homma startataan.

Olen saanut paljon positiivista palautetta asiakkailtani vuosien varrella. Pysyn kohtuullisesti aikatauluissa, työn laatu on hyvää ja pidän antamani lupaukset. Kanssani on helppoa tehdä töitä. Pyrin avoimesti kehittämään asiaakkaan liiketoimintaa yhdessä, niin tehokkaaksi kuin mahdollista.

Pyrin myös siihen että asiakas ymmärtää mahdollisimman hyvin toimenpiteet joita yhdessä teemme. Miksi jokin toimenpide on järkevää toteuttaa ja mitä hyötyä se asiakkaalle tuo. 

Vapaalla harrastan kuntosalia, sekä poikieni 12 ja 5 v kanssa jalkapalloilua, jossa toimin myös vanhemman poikani joukkueen apuvalmentajana. Yrittäjän arkea tasapainottaa siis aivan tavis perhe-elämä.

Digimarkkinoinnin ja mainonnan asiantuntija. Kasvatamme asiakkaiden kotisivujen liikenteen määrää joissa käytettävinä markkinointimuotoina ovat hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta, sekä Some-markkinointi. 

© 2019 Forta Media /  Digitoimisto Lahti |  Helsinki