Kuka on Passe Silvennoinen? Miksi valita minut kehittämään omaa myyntiäsi verkossa

Olen toiminut digitaalisen mainonnan- ja markkinoinnin, sekä b-b suoramyynnin parissa lähes 20 vuoden ajan. Kasvatan asiakkaitteni verkon välityksellä tulevaa kauppaa digimarkkinoinnin toimenpiteiden avulla. Kanssani on helppo tehdä töitä, onnistuneen tiimityön perusta on aina molemmin puolinen ymmärtämys mitä tavoitellaan ja mitä ollaan valmiita tavoitteen eteen tekemään. Markkinaan kannattaa myydä aina tuotteita ja palveluja joille on kysyntää. Jos kysyntää ei ole, on hidasta tehdä tehdä myyntiä verkossa, koska ”tarvetta / markkinaa” pitää herätellä oikeassa kohderyhmässä.

Kenelle?

Tyypilliset asiakkaani ovat PK-yrittäjiä jotka etsivät osaajaa jonka käsiin voivat kohtuuhinnalla luottaa koko digitaalisen markkinoinnin- ja mainonnan toimenpiteet. Usein yhteistyö alkaa verkkosivujen uudistuksesta ja sen kautta teemme ostavan liikenteen ohjausta eri online-mainonnan kanavista (facebook + google) uudistettuun sivustoon. Kaikki toimenpiteet räätälöidään aina asiakaskohtaisesti.  Yleensä toimenpiteet suunnitellaan ratkaisemaan jokin tietty ongelma asiakkaan online-mainonnan ja markkinoinnin  tehostamisessa. Suurin ongelma PK-yrityksen sivustoissa on se, että niitä ei olla suunniteltu tuottamaan myyntiä.  Laajan osaamisen ja kokemuksen kautta pystyn hoitamaan monipuolisesti erilaiset toimeksiannot usein kilpailukykyiseen hintaan.

Vahvuudet?

Erityisen hyvä olen löytämään asiakkaitteni tuotteiden vahvuudet ja heikkoudet.  Hahmotan nopeasti asiakkaan tarpeet, avoimen keskustelun kautta. Näiden  keskustelujen pohjalta teemme yhteistyössä asiakkaan kanssa  hankekartoituksen ja tarjouksen jonka pohjalta yhteistyö startataan.

Olen saanut paljon positiivista palautetta asiakkailtani vuosien varrella. Pysyn kohtuullisesti aikatauluissa, työn laatu on hyvää ja pidän antamani lupaukset. Kanssani on helppoa tehdä töitä. Pyrin avoimesti kehittämään asiaakkaan liiketoimintaa yhdessä, niin tehokkaaksi kuin mahdollista.

Pyrin myös siihen että asiakas ymmärtää mahdollisimman hyvin toimenpiteet joita yhdessä teemme. Miksi jokin toimenpide on järkevää toteuttaa ja mitä hyötyä se asiakkaalle tuo. 

Vapaalla harrastan kuntosalilla käyntiä, sekä lenkkeilyä.  Minulla on 2 poikaa ja puoliso joiden kanssa myös arki täyttyy erinäisissä aktiviteeteissa. Vanhempi poikani pelaa jalkapalloa Lahden Reippaassa ja nuorempi harrastaa luistelukoulussa ja säbässä mailapallopelejä (Pelicans). Futiksessa toimin myös vanhemman poikani joukkueen apuvalmentajana. Yrittäjän arkea tasapainottaa siis aivan tavis perhe-elämä.

Digimarkkinoinnin ja mainonnan asiantuntija. Kasvatamme asiakkaiden kotisivujen liikenteen määrää joissa käytettävinä markkinointimuotoina ovat hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta, sekä Some-markkinointi.

© 2020 Forta Media / Digitoimisto Lahti |  Helsinki.  Tietosuojaseloste

Digimarkkinoinnin Blogi