tekijä

Passe Silvennoinen

Mitä, kenelle ja miksi?

Mitä?

Olen toiminut digitaalisen mainonnan- ja markkinoinnin, sekä b-b suoramyynnin parissa lähes 20 vuoden ajan. Tehtävänä on kasvattaa asiakkaani myyntiä nykyaikaisin myynnin ja markkinoinnin keinoin. Tiedän mikä toimii, ja mikä ei. Kanssani on helppo tehdä töitä, onnistuneen tiimityön perusta on aina molemmin puolinen ymmärtämys mitä tavoitellaan ja mitä ollaan valmiita tavoitteen eteen tekemään. Markkinaan kannattaa myydä aina tuotteita ja palveluja joille on kysyntää. Jos kysyntää ei ole, on hidasta tehdä tehdä myyntiä verkossa, kun tarvetta joudutaan rakentamaan. 

Kenelle?

Tyypilliset asiakkaani ovat PK-yrittäjiä jotka etsivät osaajaa jonka käsiin voivat kohtuuhinnalla luottaa koko digitaalisen markkinoinnin- ja mainonnan toimenpiteet. Kauttani saat ostettua kehitystyötä moneen eri ongelmaan. Kaikki toimenpiteet räätälöidään aina asiakaskohtaisesti.  Yleensä toimenpiteet suunnitellaan ratkaisemaan jokin tietty ongelma asiakkaan online-mainonnan ja markkinoinnin  tehostamisessa. Laajan osaamisen ja kokemuksen kautta pystyn hoitamaan monipuolisesti erilaiset toimeksiannot edullisemmin kuin 20 hengen toimisto. Olen tuntihinta / laatusuhteelta ylivertainen, eli siis kohtuuhintainen.

Miksi Passe?

Erityisen hyvä olen löytämään asiakkaitteni tuotteiden vahvuudet, oli kyseessä b-b,  tai b-c-tuote, tai palvelu.  Hahmotan nopeasti asiakkaan tarpeet, avoimen keskustelun kautta. Usein asiakkaani haluavatkin tavata ja ”avata” tilannettaa. Tapaamisten pohjalta pystyn saamaan selkeän kuvan asiakkkaan myynnin- ja markkinoinnin sen tilasta. 

Olen saanut paljon positiivista palautetta asiakkailtani vuosien varrella. Pysyn kohtuullisesti aikatauluissa, työn laatu on hyvää ja pidän antamani lupaukset.

Vapaalla harrastan kuntosalia, sekä poikieni 11 ja 4 v kanssa jalkapalloilua, jossa toimin myös vanhemman poikani joukkueen apuvalmentajana. Yrittäjän arkea tasapainottaa siis aivan tavis perhe-elämä.

Tyytyväiset asiakkaat

Tehdyt projektit

Kokemusvuodet

Kahvia päivässä

Forta Media

Digimarkkinoinnin ja mainonnan asiantuntija. Kasvatamme asiakkaiden kotisivujen liikenteen määrää joissa käytettävinä markkinointimuotoina ovat hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta, sekä Some-markkinointi. 

© 2018 Forta Media /  Digitaalinen mainostoimisto Lahti |  Helsinki