tekijä

Passe Silvennoinen

Mitä, kenelle ja miksi?

Mitä?

Olen toiminut digitaalisen mainonnan- ja markkinoinnin, sekä b-b suoramyynnin parissa lähes 20 vuoden ajan. Tehtävänä on kasvattaa asiakkaani myyntiä nykyaikaisin myynnin työkaluin. Tiedän mikä toimii, ja mikä ei. Kanssani on helppo tehdä töitä, mutta hyvän tiimin perusta on molemmin puolinen ymmärtämys mitä halutaan ja mitä ollaan valmiita sen eteen tekemään. Markkinaan kannattaa myydä aina tuotteita ja palveluja joille on kysyntää, jos sitä ei ole on hidasta tehdä myyntiä, kun tarvetta joudutaan rakentamaan. Haastan sekä kyseenalaistan vanhoja pinttyneitä tapoja jos ne eivät ole tuottaneet mitattavia tuloksia. Lähkohdat ovat usein perustan (esim: verkkosivut ja mainonta) osilta sellaisia että ne pitää laittaa kuntoon. (usein asiat ovat näin lähtökohtaisesti) <— älä säikähdä 🙂 Siksi olet mahdollisesti palkaamassa minua.

Kenelle?

Tyypilliset asiakkaani ovat PK-yrittäjiä jotka etsivät osaajaa, jonka käsiin voivat kohtuuhinnalla luottaa koko digitaalisen markkinoinnin- ja mainonnan toimenpiteet. Yksi pitkäaikainen asiakkaani sanoo, että olen digimarkkinoinnin moniosaaja. (ehkä tuo sitten pitää paikkaansa) Kauttani saat ostettua kehitystyötä moneen eri ongelmaan. Kaikki toimenpiteet räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Yleensä toimenpiteet suunnitellaan ratkaisemaan jokin tietty ongelma asiakkaan online-mainonnan ja markkinoinnin  tehostamisessa. Laajan osaamisen ja kokemuksen kautta pystyn hoitamaan monipuolisesti erilaiset toimeksiannot edullisemmin kuin 20 hengen toimisto. Olen tuntihinta / laatusuhteelta ylivertainen, eli siis kohtuuhintainen.

Miksi Passe?

Erityisen hyvä olen löytämään asiakkaitteni tuotteiden vahvuudet, oli kyseessä b-b,  tai b-c-tuote, tai palvelu.  Hahmotan nopeasti asiakkaan tarpeet, avoimen keskustelun kautta. Usein asiakkaani haluavatkin tavata ja ”avata” tilannettaa. Usein näiden tapaamisten pohjalta pystyn saamaan selkeän kuvan asiakkkaan myynnin- ja markkinoinnin sen tilasta, jota lähdemme kehittämään kohti parempia myyntejä. Vapaalla harrastan kuntosalia, sekä poikieni 11 ja 4 v kanssa jalkapalloilua, jossa toimin myös vanhemman poikani joukkueen apuvalmentajana. Yrittäjän arkea tasapainottaa siis aivan tavis perhe-elämä.

Tyytyväiset asiakkaat

Tehdyt projektit

Kokemusvuodet

Kahvia päivässä

“Kun vanhat aivot näkevät, että ne eivät kykene oivaltamaan mitään uutta, tuon havaitseminen on sinänsä oivallyskyvyn siemen.

Ajatus on ajasta syntyisin, oivallyskyky ei ole aikaa. Oivallyskyky, tosi älykkyys on mittaamaton” – Krishnamurti

Forta Media

Digimarkkinoinnin ja mainonnan asiantuntija. Kasvatamme asiakkaiden kotisivujen liikenteen määrää joissa käytettävinä markkinointimuotoina ovat hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta, sekä Some-markkinointi. 

© 2018 Forta Media /  Digitaalinen mainostoimisto Lahti  |  Helsinki

Vauhdilla asiaan?

Soita minulle suoraan 040-1779770

Share This