wordpress kotisivut yritykselle

Teemme kotisivut yritykselle jotka tuovat yhteydenottoja ja myyntiä 24/7. Kotisivujen tarkoitus on haalia hakukoneista liikennettä jotka muodostavat aktiivisesti uusia yhteydenottoja yrityksellesi.
Pyydä tarjouskotisivujen hinnat

Teemme myyntiä tuottavat wordpress kotisivut yritykselle

Teemme laadukkaat wordpress kotisivut yritykselle.  Keskitymme sivustojen tuottamisessa myynnin optimointiin, sekä mahdollisimman laadukkaaseen vierailijan käyttökokemukseen. Käytämme sivustojen (CMS) julkaisujärjestelmänä WordPressiä joka on avoimen lähdekoodin täysin ilmainen julkaisujärjestelmä. Olemme toteuttaneet sivustoja lähes kaikille toimialoille. Kokemusta löytyy niin, b-c kuin b-b toimialoista. Saamme sivustosi hakukuneoptimoinnilla hakukoneiden kärkipaikoille, minkä hyötynä saat sivuillesi ilmaista liikennettä ja sitä kautta tarjouspyyntöjä.

Teemme uudelle wordpress sivustollesi myyvät tuote- ja palvelukuvaukset

Kilpailu markkinoista on siirtynyt lähes täysin verkkoon. Yrityksesi kotisivujen tavoitteena tulee loppuen lopuksi olla lisäarvon eli,  tunnettuuden, löydettävyyden ja asiakkuuksien tuotto, eli  ”myynnin” tuottaminen. Mitä jos sinun yrityksesi lähestymiskulma verkkosivujen tuotannossa keskittyisikin nimenomaan myynnin optimointiin?  Tämä on prosessi jonka avulla olemme kasvattaneet asiakkaidemme liikevaihtoa ja kannattavuutta.

Miksi tehdä meidän kanssa wordpress kotisivut ?

 

 • Saat toteuttajaksi kokeneen kotisivuunnittelijan
 • Saat uusilla sivuilla enemmän yhteydenottoja ja lisää myyntiä 
 • Haluat avaimet käteen toimituksen
 • Tehdä yrityksestäsi oman toimialan menestyjän
 • Löytyä hakukoneiden kärkipaikoilta

Miksi wordpress kotisivut?

 

Laadukkaat wordpress kotisivut ovat avain menestyksekkään digimarkkinoinnin tuotantoon. WordPress kotisivut oikein suunniteltuna tuovat myyntiä kasvattavaa toimintaa kaikkialta verkosta tapahtuvasta markkinoinnista. Ei ole yrityksesi edun mukaista jättää hyödyntämättä toimintamalleja, joilla pystyt voittamaan kilpailijasi. 

Yksinkertaisesti sanottuna. Jos wordpress kotisivut tuottavat sinulle enemmän ostavia asiakkuuksia kuin kilpailijoittesi sivustot, on sinulla omalla toimialallasi etulyönti- asema.  Saat siis enemmän asiakkaita halvemmalla ja nopeammin kuin mitä kilpailijasi markkinoilla saavat. Tätä toimintamallia noudattaen olemme rakentaneet asiakkaillemme sivustoja jotka tekevät myyntiä ns. ”auto-pilottina”

WordPress kotisivut ja teema sekä page builder

Forta Media rakentaa asiakassivustot ElegantThemesin Divi teeman tai muun laadukkaaksi havaitun wordpress-teeman päälle. Divi on yksi maailman eniten ostetuimpia wordpress-teemoja. Teeman suosio perustuu pitkälti sen kehittämiseen ja loppukäyttäjän helppoon kokemukseen sivuston päivityksistä. Divi-teemaa koodaa 72 täysipäiväistä kehittäjää 24/7.

Kaikkiin asiakastöihimme tulee siis jatkuva teeman päivitys sekä sivujen päivitystyökalun, eli työkalu jonka avulla sivua on helppo päivittää ja rakentaa eteenpäin.Sivujen rakentaminen ilman päivitystyökalua on erittäin työlästä ja aikaa vievää, sekä siinä pitää osata kohtalaisesti sivuston rakentamisessa käytettäviä ohjelmointikieliä.

Forta Median kotisivupaketteihin sisältyvän kotisivutyökalun avulla käyttäjä näkee reaaliajassa tekemänsä muutokset. Valmiiden sivujen myöhempi muokkaaminen on myös kotisivutyökalun kautta erittäin helppoa.

wordpress Kotisivujen nopeus

Lähtökohtaisesti täysin uusiin kotisivupaketteihin suosittelemme yhteistyökumppanimme Zonerin web-hotellipalveluja. Zonerin webhotellit ovat lähtökohtaisesti erittäin nopeita. Teemme lähtökohtaisesti uusiin sivustoihin nopeusoptimoinnin joka käytännössä tarkoittaa sitä että asiakassivustot jotka meillä tehdään latautuvat loppukäyttäjälle perussivustojen ollessa kyseessä n. 1 sekunnissa.

Verkkosivujen nopeudella on monenlaisia positiivisia hyötyjä sivuston omistajalle:

 • Sivustovierailuja ei keskeytetä niin useasti heti alussa kun sivusto on nopea
 • Nopeat sivustot sijoittuvat usein hakukonetulosten kärkipäähän
 • Hakusanamainonnassa saadaan parempia tuloksia
 • Verkkokauppojen konversiot kehittyvät

 

Referenssi toteuttamastamma sivustouudistuksesta. Tutustu täällä rpvniskanen.fi

WordPress kotisivut hinta

WordPress on lähtökohtaisesti ilmaisen lähdekoodin julkaisujärjestelmä. Sivustoprojekteissa määritellään sivustolle tulevat ominaisuudet ja sisältömäärät, jotka yhdessä määrittelevät kotisivuprojektin hinnan. Forta Median tuottamien avaimet käteen tehtyjen sivustojen hintahaitari on (980-3900€).  WordPressin ominaisuuksia ovat mm:

 • Helppokäyttöisyys
 • Nopea
 • Ilmainen
 • Paras tekninen hakukoneoptimoinnin toteutus
 • Monipuolisesti erilaisia sivustolle tuotavia toimintoja (ajanvaraus, kalenterit, lomakkeet jne)
 • Skaalautuva yrityksen tarpeisiin
 • Soveltuu parhaiten digimarkkinoinnin toteuttamiseen

WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä mikä tarkoittaa sitä, että sen käyttö on yritykselle täysin ilmaista. Hakukoneet pitävät wordpressillä toteutetuista sivuista ja verkkosivujen kehitykseen on saatavilla useita erilaisia lisäosia (joko maksullisia, tai ilmaisia). Lisäosien avulla sivuille voidaan tuoda erilaisia ominaisuuksia, esim; ajavarauskalenteri parturi-kampaamolle.

WordPressiä on helppo käyttää, ja päivittää itse. Oletko uudistamassa kotisivuasi, tai tekemässä kokonaan uutta sivustoa? Pyydä alta asiantuntijan ilmainen konsultointi, ja neuvot mitä asioita kannatta juuri sinun toimialasi sivuston suunnittelussa ottaa huomioon. WordPress kotisivujen hinta tuotettuna avaimet käteen asiakkaalle vaihtelee n. 980-3900€ välillä. Katso alta valmispakettien hinnat. Nämä soveltuvat hyvin yrityksille jotka haluavat saada avaimet käteen tyylistä palvelua kohtuuhintaan.

 

Kotisivut yritykselle hinnasto

Kotisivupaketit ovat kaikki räätälöityjä valmispaketteja avaimet käteen tyylillä yrityksellesi tehtyjä laadukkaita sivustoja. Kysy näistä paketeista lisää asiakaspalvelustamme.

sivustopaketti    easy

980€ +alv

Sivuston suunnittelu ja toteutus avaimet käteen palveluna

Domain rekisteröinti + webhotellin tilaus

WordPress julkaisujärjestelmä

Sivujen helppo päivitystyökalu

Paikallinen hakukoneoptimointi 1-2 termia

Sivuston nopeusoptimointi

Easy sopii yritykselle joka laadukkaan ja vakuuttavan sivuston mitä on helppo itse päivittää. Sopii aloittavalle yritykselle erinomaisesti.

sivustopaketti superi

2490€ + alv

Sivuston suunnittelu toteutus avaimet käteen palveluna

Domain rekisteröinti + webhotellin tilaus

WordPress julkaisujärjestelmä

Sivujen helppo päivitystyökalu

Sisällöntuotanto ja myyvät tuote / palvelukuvaukset

Sivuston sisäinen hakukoneoptimointi

Alueellinen hakukoneoptimointi

Sivuston nopeusoptimointi wp-rocket

Superi sopii yritykselle joka haluaa laadukkaan ja vakuuttavan sivuston,  sekä pyrkii aktiivisesti tekemää uusasiakashankitaa eri online-kanavista

sivustopaketti imperial

3900€ + alv

Sivuston suunnittelu avaimet käteen palveluna

Domain rekisteröinti + webhotellin tilaus

WordPress julkaisujärjestelmä

Supernopea framework + räätälöity teema

Sivujen helppo päivitystyökalu

Hakukoneoptimoitu sisällöntuontanto + myyvät palvelukuvaukset

Hakukoneoptimointi top-10 takuulla

Sivuston nopeusoptimointi wp-rocket

Imperial sopii yritykselle joka tekee aktiivisesti online-mainontaa ja pyrkii myymään sivujensa kautta mahdollisimman paljon.  Sivuston rakennuksessa pyritään hyödyntämään täydellinen sivuston sisäinen ja ulkoinen hakukoneoptimointi.

Tämä vaihtoehto pitää sisällään takuun hakukoneoptimoitavien termien top-10 hakukonesijoituksista.

 

Kotisivujen toimitusmalli on sinulle sopiva mikäli haluat seuraavia hyötyjä:

 • Haluat verkkosivuston joka tuottaa sinulle mahdollisimman hyvin.
 • Haluat että sivuston tekijä tuottaa yrityksellesi tuote- ja palvelukuvaukset
 • Haluat helppokäyttöisen sivuston jota voit tarvittaessa itse helposti päivittää
 • Haluat erottautua kilpailjoistasi
 • Haluat sivuston joka maksaa nopeasti itsensä takaisin
 • Haluat hyvän hinta / laatusuhteen.
 • Haluat sijoittua toimialasi hakutermeillä hyvin Googlessa ja muissa hakukoneissa
 • Ymmärrät että laadukkaat verkkosivut ovat investointi tulevaan. Ei ”kuluerä”

WordPress kotisivut tuotannon edistyminen. Keskimäärin sivustoprojekti kestää 2-4 viikkoa tilauksesta

1. Aloituspalaveri

Keskustelemme yrityksestäsi, toimialastasi ja tuotteista / palveluista mitä myyt. Kerromme esimerkkejä vastaavista sivuistoista joita olemme aiemmin tehneet. Avaamme myös toimialasi tuottavuuden potentiaalia siinä suhteessa, mitä milläkin budjetilla on mahdollista saavuttaa.

2. ilme ja ominaisuudet

Käymme läpi hieman, millaisia toiveita sinulla on verkkosivun visuaalisesta ilmeestä. Myös päivitystarpeet ja web-hotellitarpeet käydään läpi.

3. startti ja ehdotus rungoksi

Saat meiltä ehdotelman verkkosivujen ilmeestä  sekä ehdotelman hakukoneoptimoitavista termeistä. Mikäli olet tyytyväinen kotisivujen ulkonäköön, lähdemme syöttämään sisältöjä, kuten tekstejä ja kuvia sivuille.

4.Sivuston julkaisu

Kotisivusi on julkaisuvalmis. Sovimme mahdollisesta jatkoyhteistyöstä. Sinulla on valmis myyntikone verkossa, jonka kautta pystyt tekemään myyntiä 24/7. Saat työllemme vielä 100% tyytyväisyystakuun, joka koskee tekniikkaa ja muita ostamiasi ominaisuuksia.

usein kysyttyjä kymyksiä kotisivutuotannoista

kauanko kotisivujen tekeminen yritykselle kestää?

Jos sisällöt ovat valmiita voidaan selvitä muutamassa päivässä. Mutta jos tarvitaan paljon suunnittelutyötä ja lähdetään ns. Puhtaalta pöydältä niin kannattaa varata aikaa viikkoja. Mitä enemmän voit antaa ohjaksia tuottajalle sen nopeampaa tuotantoa saat. Visuaalisuus ja muut sisällölliset asiat tulevat pätevältä tuottajalta toimialan mukaisesti identiteettiin hyvin sopiviksi. 

Haluan muuttaa nykyistä sivuani ja tarvitsen apua?

No problem. Usein sivustoja kannattaakin ns. saneerata paremmin toimiviksi ja tuottaviksi.

Onko teillä paljon asiakkaita jonossa?

Kyllä on. Tuotantomme ehdottaa tarjouksen teko vaiheessa teille tuotantoaikoja. Nämä tietenkin vaihtelee vähän kausittain, mutta yleisesti tuotanto on ruuhkaista. Sivujen kehitys ja pienet päivitystyöt menevät kuitenkin eri tuotantolinjaaa ja silloin nämä voidaan tehdä nopeallakin aikataululla.

mitä tyytyväisyystakuu tarkoittaa?

Haluamme toteuttaa pitkäkestoisia asiakkuuksia. Usein näin tapahtuukin. Teemme tuotantosuunnitelman joka yhteisesti hyväksytään sekä tuottajan ja asiakkaan toimesta. Mikäli jostain syystä kuitenkin käy niin että et ole johonkin asiaan tyytyväinen, korjataan se asia tietenkin aina asiakkaan parhaaksi. Asiakastyytyväisyytemme on korkeaa luokkaa.

mitä minun tarvitsee tehdä itse?

Yleisesti ottaen toimitusmallimme on ns. Täysin valmis. Eli käytännössä toimitusprosessissa sinun ei tarvitse tehdä tuotannon eteen asioita, ellet itse halua. Web-hotellit ja kaikki 3 osapuolten kanssa sovittavat asiat hoidamme halutessasi puolestasi.

Mitä hyöytä on siitä että teette sisällöntuotannot teillä?

Sisällöntuottaminen on usein asiakkaalle akilleen kantapää. Eli se ei usein oikein ota tuulta alle, koska sitä ei olla aiemmin tehty. 

Mitä on laadukas sisältötuotanto?

Miten sisältö vaikuttaa sivustolla vierailijaan? Kun haluamme vierailijoiden muuttuvan asiakkaiksi, uutiskirjeen tilaajiksi, pyytävän tarjouksia, tai vaikkapa liittyvän facebook-sivujen tykkääjäksi, on sivuston kehoitettava asiakasta suorittamaan haluttuja toimenpiteitä. Haluamme siis paljon klikkauksia oikeissa paikoissa. Kun onnistumme tässä saamme suoritettujen toimenpiteiden kautta yhteyden potentiaaliseen asiakkaaseen tai suoran tarjouspyynnön.

 • Hyvä sivusto johdattelee asiakasta oikeilla hyödyillä kohti toivottua tulosta
 • Hyvä sisältö on kirjoitettua myyvää tuote- ja palvelukuvausta. Ei ominaisuuslistausta.
 • Yrityksen sivuilla on toimintakehoitteet oikeilla paikoilla
 • Hyvässä yrityssivussa käytetään visuaalista hierarkiaa. Tee myyvät otsikoinnit ja myyvät tekstit tuotteistasi ja palveluista
 • Kotisivujen sisällön tulee antaa lisäarvoa sivustolla vierailijalle. Vinkit, hintatiedot, vertailut ja referenssit kiinnostavat vierailijoita.

Forta Media

Digimarkkinoinnin ja mainonnan asiantuntija. Kasvatamme asiakkaiden kotisivujen liikenteen määrää joissa käytettävinä markkinointimuotoina ovat hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta, sekä Some-markkinointi. 

© 2019 Forta Media /  Digitoimisto Lahti |  Helsinki