helpot verkkosivut yritykselle kiinteään hintaan 799€. valmista 3 päivässä

Haluatko nopeasti uudet helposti päivitettävät verkkosivut yrityksellesi? Teemme viikossa yrityksellesi verkkosivut joiden avulla voit sinä pystyt heti myymään verkon välityksellä uudella sivustollasi tuotteitasi tai palveluitasi. Mikä parasta. Hinta on markkinoiden edullisimpia kokonaisuuteen nähden. Tämän lisäksi saat 1 kuukauden pituisen Google-Ads mainoskampanjan kaupanteko etuna. Arvo 295€.Kampanja voimassa 25.5.2020 asti. Toimi siis pian. Teemme sivustoja max. 7 kappaletta.
HintaKatso referenssit

Verkkosivut yritykselle tuotantoprosessi on tehty mahdollisimman helpoksi sinulle. Katso alta video wordpressistä jos se ei ole sinulle tuttu vielä.

Kuinka verkkosivujen toteutus etenee

1. Kerro ideasi ja toiveesi

Jutellaan sivuston graafisesta ilmeestä ja tuotteestasi / palvelusta jota haluat verkon välityksellä saada kaupaksi.

2. Sivuston toteutus

Teemme sivusto rungon ja visuaalisen ilmeen keskustelumme pohjalta johon sinä annat kommentit. Hyödynnämme valmista kuvapankkimateriaaleja tai sinulta tulevia kuvia ja idoita sisällöstä. Mikäli haluat käyttää omia kuvia / logoja lähetät ne meille,tai sitten haemme ne vanhoilta sivuiltasi.

3.Julkaisu

Saat enne julkaisua sivuston katseltavaksi ja teemme siihen mahdollisia haluamasi muutoksia. Sivut julkaistaan  ja voit aloittaa sivustosi ja tuotteidesi mainostamisen.

4.ilmainen google kampanja

Kun sivustosi on julkaistu, teemme sille Google-Ads hakusanamainonna kampanjan jolla pääset heti hakukoneiden kärkipaikalle. Näin saat heti sivustollesi tuotteitasi ja palveluasi etsiviä ostavia asiakkaita.

Verkkosivut 3 päivässä yritykselle hinta

 

miksi tilata tehokas verkkosivu kampanja meiltä ?

  • Käyttöösi kokenut sivustosuunnittelija
  • Saat ideat joilla erottautua massasta
  • Helposti päivitettävä sivusto
  • Avaimet käteen toteutus
  • Säästät omaa aikaasi
  • Suomen parhaan hinta / laatusuhteen
  • Hinta pitää sisällään Google-ads kampanjan 1.kuukausi. arvo. 295€

 

 tehokas verkkosivusto yritykselle avaimet käteen toteutus

799€ + alv

WordPress Julkaisujärjestelmä

Sivuston suunnittelu max 5 sivua. 

Domain rekisteröinti + webhotellin tilaus + sähköpostien luonnit

webhotelli alk. 1.99€/kk

WordPress julkaisujärjestelmä

Hakukonenäkyvyyden optimointi

Sivujen helppo päivitystyökalu

Google-analytics kävijäseuranta

Yhteydenottolomake

omat kuvat tai laadukkaat kuvapankkikuvat

Sivuston nopeusoptimointi wp-rocket

1 kuukauden Google-ads kampanja. Arvo 295€

 

Kampanja voimassa 25.5.2020 asti.

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Kysy lisää tuotannosta

sivuston uudistus

responsiivinen nopea sivusto

Uusiomateriaalit Recycling Oy halusi sivuston joka on helppo päivittää ja latautuu äärimmäisen nopeasti ja toimii hyvin älylaitteilla. 

Sivustouudistus ja hakukoneoptimointi

peltisepänliike halusi uudistaa ilmeen ja sivut

Visuaalisen ilmeen uudistus ja modernit wordpress kotisivut. Hakukoneoptimoinnilla takaamme yritykselle mahdollisimman hyvän hakukonelöydettävyyden.

myyntisivusto

Koronan tappaja

Uutta liiketoimintaa vaikeassa tilanteessa. Teimme sivuston jonka avulla rakennusliike lähti tarjoamaan Salaojaremontteja avaimet käteen tyylillä okt-asujille. Sivusto on ns. Online-mainonnan laskeutumissivusto joka kerää potentiaalisilta asiakkailta yhteystietoja jotka ovat kiinnostuneita salaojaremontista. Sivusto lähti heti toimimaan uuden myynnin tuottajana. 

verkkosivut yritykselle referenssejä

Lähettipalvelu Fast halusi sivuston, joka on yksinkertainen ja rankkaa alueellisesti hyvin hakukoneissa. Koska yritys oli vasta perustettu teimme pienellä budjetilla sivuston, jonka avulla saatiin heti hakukonenäkyvyyttä ja kyselyjä. Sivusto on päätermillään ”lähettipalvelu helsinki” Google.fi etusivulla hakukoneessa sijalla 3. —-> tsekkaa itse jos et usko.

Matkailuauton vuokraus Lahdessa. Asiakas halusi yksinkertaisen markkinointisivun ja logosuunnittelun. Teimme sivuston johon ohjaamme maksullisella (5€ /pvä) online-mainonnalla matkailuauton vuokrauksesta kiinnostuneita kuluttajia. Pienellä budjetilla saatiin toimiva ratkaisu joka lähti tuottamaan heti yhteydeonottoja ja kauppaa.

Dimesko Oy on lahtelainen LVIA-urakointiin keskittynyt yritys joka halusi valmiudet myynnin nopeaan skaalaukseen. Tähän käyttötarkoitukseen loimme yritykselle helposti lähestyttävän yrityssivuston joka jatkossa toimii yrityksen kaiken markkinoinnin alustana.