helpot ja täysin valmiit verkkosivut yritykselle

Haluatko nopeasti uudet helposti päivitettävät verkkosivut yrityksellesi? Teemme viikossa yrityksellesi verkkosivut joiden avulla pystyt heti luomaan luotettavan kuvan yrityksestäsi, sekä tuotteistasi ja palveluistasi. Mikä parasta. Hinta on markkinoiden edullisimpia kokonaisuuteen nähden.
HintaKatso referenssit

Verkkosivut yritykselle tuotantoprosessi on tehty mahdollisimman helpoksi sinulle. Katso alta video wordpressistä jos se ei ole sinulle tuttu vielä.

Kuinka verkkosivujen toteutus etenee

1. Kerro ideasi ja toiveesi

Jutellaan sivuston graafisesta ilmeestä ja tuotteestasi / palvelusta jota haluat verkon välityksellä saada kaupaksi. Ammattilainen saa nopeasti ideastasi kiinni ja lähtee ehdottamaan tämän hetken parhaita tapoja ja ideoita lähteä aloittamaan  uuden sivustosi sisältöä ja ulkoasua.

3.Julkaisu

Saat ennen julkaisua sivuston katseltavaksi ja kommentointiin. Teemme siihen mahdollisia haluamasi muutoksia. Sivut julkaistaan  ja voit aloittaa sivustosi ja tuotteidesi mainostamisen.

2. Sivuston toteutus

Teemme sivusto rungon ja visuaalisen ilmeen keskustelumme pohjalta johon sinä annat kommentit. Hyödynnämme valmista kuvapankkimateriaaleja tai sinulta tulevia kuvia ja idoita sisällöstä. Mikäli haluat käyttää omia kuvia / logoja lähetät ne meille,tai sitten haemme ne vanhoilta sivuiltasi.

Markkinoinnin aloitus

Kun sivustosi on julkaistu, pääset heti aloittamaan markkinoinnin ja liikenteen ohjauksen sivustollesi. Kauttamme saat heti valjastettua Google-mainokset ja FB-mainonna ja instagramin tuomaan vierailijoita ja uusia potentiaalisia kävijöitä sivuillesi.

Verkkosivut 3 päivässä yritykselle hinta

 

miksi tilata verkkosivut meiltä ?

  • Saat käyttöösi kokeneen sivustosuunnittelijan
  • Saat ideat joilla erottautua massasta
  • Helposti päivitettävä sivusto
  • Avaimet käteen toteutus
  • Säästät omaa aikaasi
  • Suomen parhaan hinta / laatusuhteen
  •  100% tyytyväisyystakuu

 

 tehokas verkkosivusto yritykselle avaimet käteen toteutus

alk. 980€ + alv

WordPress Julkaisujärjestelmä

Sivuston suunnittelu max 8

Domain rekisteröinti + webhotellin tilaus + sähköpostien luonnit

webhotelli perustus

WordPress julkaisujärjestelmän asennus

Paikallisen hakukonenäkyvyyden optimointi

Sivujen helppo päivitystyökalu

Google-analytics kävijäseuranta

Yhteydenottolomake gravity-forms

Omat kuvat tai laadukkaat kuvapankkikuvat

Sivuston nopeusoptimointi wp-rocket

 

ENEMMÄN KAUPPAA JA KONTAKTEJA YRITYKSELLESI VERKOSTA?

Lähetä meille siinä tapauksessa viesti, niin olemme sinuun pian yhteydessä.
  • Kirjoita lyhyesti aiheesta josta haluat lisätietoja
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

sivuston uudistus

responsiivinen nopea sivusto

Uusiomateriaalit Recycling Oy halusi sivuston joka on helppo päivittää ja latautuu äärimmäisen nopeasti ja toimii hyvin älylaitteilla. 

Sivustouudistus ja hakukoneoptimointi

peltisepänliike halusi uudistaa ilmeen ja sivut

Visuaalisen ilmeen uudistus ja modernit wordpress kotisivut. Hakukoneoptimoinnilla takaamme yritykselle mahdollisimman hyvän hakukonelöydettävyyden.

myyntisivusto

Koronan tappaja

Uutta liiketoimintaa vaikeassa tilanteessa. Teimme sivuston jonka avulla rakennusliike lähti tarjoamaan Salaojaremontteja avaimet käteen tyylillä okt-asujille. Sivusto on ns. Online-mainonnan laskeutumissivusto joka kerää potentiaalisilta asiakkailta yhteystietoja jotka ovat kiinnostuneita salaojaremontista. Sivusto lähti heti toimimaan uuden myynnin tuottajana. 

verkkosivut yritykselle referenssejä

Lähettipalvelu Fast halusi sivuston, joka on yksinkertainen ja rankkaa alueellisesti hyvin hakukoneissa. Koska yritys oli vasta perustettu teimme pienellä budjetilla sivuston, sekä logosuunnittelun, jonka avulla saatiin heti hakukonenäkyvyyttä ja kyselyjä. Sivusto on päätermillään ”lähettipalvelu helsinki” Google.fi etusivulla hakukoneessa sijalla 3. —-> tsekkaa itse jos et usko.

Matkailuauton vuokraus Lahdessa. Asiakas halusi yksinkertaisen markkinointisivun ja logosuunnittelun. Teimme sivuston johon ohjaamme maksullisella (5€ /pvä) online-mainonnalla matkailuauton vuokrauksesta kiinnostuneita kuluttajia. Pienellä budjetilla saatiin toimiva ratkaisu joka lähti tuottamaan heti yhteydeonottoja ja kauppaa.

Dimesko Oy on lahtelainen LVIA-urakointiin keskittynyt yritys joka halusi valmiudet myynnin nopeaan skaalaukseen. Tähän käyttötarkoitukseen loimme yritykselle helposti lähestyttävän yrityssivuston joka jatkossa toimii yrityksen kaiken markkinoinnin alustana.