logon suunnittelu  195€

TARJOUS Helmikuun 2018 loppuun. Logon suunnittelu 195,- (norm 295€) Tilaa ammattilaisen suunnittelema logo yrityksellesi, nyt edullisesti. Erotu kilpailijoistasi ja lisää tunnettuuttasi uudella upealla logolla, josta voit olla ylpeä. Toimi heti, lue alta lisää kuinka toimia ja tilaa yrityksellesi logon suunnittelu.

millainen on hyvä logo?

Hyvin suunniteltu logo yritykselle on erottuva, aiheeseen liittyvä ja käytännöllinen. Huomion herättävä logo on yksinkertainen rakenteeltaan ja toimittaa halutun viestin vastaanottajalle. Logosuunnittelussa käytetään usein seuraavanlaisia ohjesääntöjä.

 

  • Yksinkertaisuus. Kun logo on yksinkertaisesti suunniteltu, jää siitä katsojalle helppo muistijälki. Logon tulee kuitenkin olla erottuva, tietyssä mielessä ainutlaatuinen ja yllättävä.

 

  • Helposti muistettava. Usein kun saavutetaan tietty yksinkertaisuus päästään myös lähellä hyvää mielenpainuvuutta. Vahvat värikontrastit jäävät myös helposti mieleen.

 

  • Kestävä. Hyvin suunniteltu logo yritykselle kestää aikaa ja sitä varioidaan usein vain hieman, mikäli sitä jatkokehitetään.

Logon suunnittelu yhteistyönä suunnittelijan ja tilaajan välillä.

Jokaisella suunnittelijalla on oma lähestymistapansa logosuunnittelussa. Hyvä tapa aloittaa suunnittelu on pitää vaikkapa puhelinpalaveri, jossa jutellaan ajatuksistasi ja ideoista, tyylisuunnista joita toivot uuden logosi edustavan. Tämän keskustelu jälkeen saat suunnittelijalta ehdotuksen logosi ilmeestä.

Yhteenvetona logosuunnittelusta yritykselle, voidaan yhdistää seuraavanlaisia seikkoja. Tehokkaan ja mielenjäävän logon suunnittelu kannattaa pitää yksinkertaisena. Prosessissa, ei saa olla liian montaa kokkia ja mielipidettä, jotta suunnitteluprosessi ei monimutkaistu.

Logo suunnitellaan lopullista katsojaa ja kokijaa varten. Logon pitää  tietysti miellyttää sinua, mutta se suunnitellaan aktivoimaan omaa asiakaskuntaasi, tekemään lisämyyntiä ja tunnettuutta yrityksellesi kuten kaikki graafinen viestintä. Ota alta yhteyttä ja teetä yrityksellesi uusi upea logo yhteistyössä kanssamme.

NÄIN LOGON SUUNNITTELU TILAUS ETENEE!

1. KERRO TOIVEESI

Logon suunnittelu alkaa siitä että kerrot asioita, mitä toivoisit logosi edustavan. Esim: luotettava, pirteä, värikäs, tehokas jne.

2. SAAT EHDOTELMAN

Saat keskustelumme pohjalta tehdyn vedoksen logostasi, johon voimme tehdä muutoksia, mikäli tarvetta esiintyy.

3. SAAT VALMIIN LOGON KÄYTTÖÖSI

Hyväksyttyäsi ehdotelman mukaisen logon lähetämme sen sinulle käyttövalmiina kaikissa yleisesti käytettävissä tiedostomuodoissa.

100% Tyytyväisyys takuu

Jos työn jälki ei miellytä syystä tai toisesta sinua, emme laskuta logon suunnittelusta sinulta mitään.

Tehtyjä Logoja

Lisää yrityksesi tunnettuutta ja kaupallista suorituskykyä tilaamalla logon suunnittelu yrityksellesi meiltä.
Share This