yrityksen logon suunnittelu

Tilaa ammattilaisen suunnittelema logo yrityksellesi nyt edullisesti. Erotu kilpailijoistasi ja lisää tunnettuuttasi siellä missä toimit.Toimi heti ja hyödynnä voimassa kampanjatarjouksemme. Lue alta lisää, katso referenssit sivun alhaalta ja tilaa yrityksellesi logon suunnittelu.

Mitä saat?

 •  Saat upean uskottavuutta asiakkaissasi herättävä uniikin logon
 • Erottaudut kilpailijoistasi logolla joka jää mieleen
 • Teet enemmän kauppaa
 • Ammattilaisen suunnittelupalvelun –> auttaa ideoinnissa
 • Kaikkiin käyttötarkoituksiin soveltuvan logon (printti, web, asiakirjat, tulosteet, SoMe, jne)
 • Nopean palvelun, laadusta tinkimättä
 • 100% tyytyväisyystakuun

100% TYYTYVÄISYYS TAKUU!

Mikäli et ole syystä tai toisesta tyytyväinen tilaamaasi logoon, sinua ei laskuteta logon suunnittelusta.

viikon 16 2018 kampanja!

Kun tilaat nyt yrityksen logon suunnittelun saat kuvituskuvalogon suunnittelun nyt hintaan 180€ + alv. (norm 295€ +alv.) Säästät siis nopeasti toimimalla 115€.

Hyödynnä kampanja ja säästä yli 100€. Kampanjaa jäljellä.

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Kuinka logon tilaus yritykselle etenee?

1. Täytä oheinen logokartoitus lomake
Logon suunnittelu alkaa siitä että kerrot minkä tyylistä logoa olet ajatellut yrityksellesi. Mitä firmasi tekee? Ketkä ovat asiakkaitasi jne.
2. Saat ehtotelmia uudesta logosta
Saat ehdotuksia uudesta logosta jo 2 arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tässä vaiheessa valitsemme 1 mallin johon teemme halutessasi korjauskierroksen.
3. saat uuden logon käyttöösi
hyväksyttyäsi logosi saat sen valmiina käytettäväksi useissa eri tiedostomuodoissa.
4. 100% tyytyväisyystakuu
mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi logoon, emme laskuta sinua. Meille tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat!

Kysy lisää logon suunnittelusta

 • Täytä oheiset kentät, niin asiakaspalvelumme ottaa teihin yhteyttä mahdollisimman pian lomakkeen lähetyksen jälkeen.
 • Yrityksen tai organisaation nimi joka logoon tulee
 • Jätä numero mistä sinut parhaiten tavoittaa
 • Jätä sähköposti mistä sinut parhaiten tavoittaa
 • Kerro lyhyesti logosuunnitteluun liittyvistä toiveista

millainen on hyvä yrityksen logo?

Hyvin suunniteltu logo yritykselle on erottuva, aiheeseen liittyvä ja käytännöllinen. Huomion herättävä logo on yksinkertainen rakenteeltaan ja toimittaa halutun viestin vastaanottajalle. Logosuunnittelussa käytetään usein seuraavanlaisia ohjesääntöjä.

 • Yksinkertaisuus. Kun logo on yksinkertaisesti suunniteltu, jää siitä katsojalle helppo muistijälki. Logon tulee kuitenkin olla erottuva, tietyssä mielessä ainutlaatuinen ja yllättävä.
 • Helposti muistettava. Usein kun saavutetaan tietty yksinkertaisuus päästään myös lähellä hyvää mielenpainuvuutta. Vahvat värikontrastit jäävät myös helposti mieleen.
 • Kestävä. Hyvin suunniteltu logo yritykselle kestää aikaa ja sitä varioidaan usein vain hieman, mikäli sitä jatkokehitetään.

Logon suunnittelu yhteistyönä suunnittelijan ja tilaajan välillä.

Jokaisella suunnittelijalla on oma lähestymistapansa logosuunnittelussa. Hyvä tapa aloittaa suunnittelu on pitää vaikkapa puhelinpalaveri, jossa jutellaan ajatuksistasi ja ideoista, tyylisuunnista joita toivot uuden logosi edustavan. Tämän keskustelu jälkeen saat suunnittelijalta ehdotuksen logosi ilmeestä.

Yhteenvetona logosuunnittelusta yritykselle, voidaan yhdistää seuraavanlaisia seikkoja. Tehokkaan ja mielenjäävän logon suunnittelu kannattaa pitää yksinkertaisena. Prosessissa, ei saa olla liian montaa kokkia ja mielipidettä, jotta suunnitteluprosessi ei monimutkaistu.

Logo suunnitellaan lopullista katsojaa eli mahdollista tulevaa asiakastasi varten. Logon pitää  tietysti miellyttää sinua, mutta se suunnitellaan aktivoimaan omaa asiakaskuntaasi. Logon tehtävä on visuaalisesti vakuuttaa asiakas yrityksestäsi. Onnistunut logo tuottaa tuottaa lisämyyntiä ja tunnettuutta yrityksellesi kuten kaikki graafinen viestintä. Ota alta yhteyttä täytä tilauslomake ja kerro siinä lyhyesti toiveistasi ja teetä yrityksellesi uusi upea logo yhteistyössä kanssamme.

 

Logon suunnittelu hinta?

Yrityksen logon suunnittelun hinta koostuu tehdyistä työtunneista. Mitä yksityiskohtaisemman ja käyttötarkoitukseltaan monipuolisemman logon yritys haluaa, sen enemmän se tulee maksamaan. Karkea jako voidaan laitaa ns. tekstityylisen logon hinnan ja kuvitustyylisen logon hinnan haitariksi joka on 145 – 295€. Tekstityylisen logon suunnitteluun varataan n 2h tuotantotyötä, kun kuvituskuvatyyliseen logoon käytetään n.5h.

Tämän lisäksi tulevat myös kommenttikierrokset jotka vaikuttavat myös hieman hinnan määrään. Kommenttikierrosten määrään ( lähtökohtaisesti 1-2kpl) vaikuttaa suuresti se kuinka hyvin lähtötilanteessa saadaan asiakkaan mielikuvasta kiinni logon suunnittelun määrityksessä. Jos yrityksesi nimi kertoo mitä yrityksesi tekee, usein pelkkä nimen tekstityylinen logo riittää hyvin graafiseksi logoksi. Mikäli taas nimi ei juurikaan kerro yrityksen toiminnasta, on hyvä ehkä avata sitä logossa hieman visuaalisin keinoin.

Tehtyjä Logoja

Lisää yrityksesi tunnettuutta ja kaupallista suorituskykyä tilaamalla logon suunnittelu yrityksellesi meiltä.

Forta Media

Digimarkkinoinnin ja mainonnan asiantuntija. Kasvatamme asiakkaiden kotisivujen liikenteen määrää joissa käytettävinä markkinointimuotoina ovat hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta

© 2018 Forta Media /  Digitaalinen mainostoimisto Lahti  |  Helsinki

Vauhdilla asiaan?

Soita minulle suoraan 040-1779770

Share This