yrityksen logon suunnittelu

Tilaa ammattilaisen suunnittelema logo yrityksellesi nyt. Erotu kilpailijoistasi ja lisää tunnettuuttasi verkossa ja alueellisesti. Yritys ilman logoa ei juurikaan ole uskottava, vaan lähinnä kasvoton ja vaikeasti lähestyttävä kaupallisessa mielessä. 

Nopea palvelu jossa saat juuri mieleisesi logon!

Yrityksen logon suunnittelu  toteutetaan juuri toiveittesi mukaiseksi. Toiveenasi voi olla graafinen tekstilogo, kuvitettu logo vaikka graafisen hahmon ja yrityksen nimen yhdistelmänä – kaikki ideat onnistuvat osaavan ammattilaisen toteuttamana.

Sinä esität toiveesi, ja logosuunnittelija tekee sen pohjalta ehdotelmia joista voit valita mieleisesi logon kaikkiin mahdollisiin käyttötarkoituksiin. Keskimäärin logon valmistuminen kestää 1-2 arkipäivää tilauksesta.

Mitä saat?

 •  Saat upean uskottavuutta asiakkaissasi herättävä uniikin logon
 • Erottaudut kilpailijoistasi logolla joka jää mieleen
 • Teet enemmän kauppaa
 • Ammattilaisen suunnittelupalvelun –> auttaa ideoinnissa
 • Kaikkiin käyttötarkoituksiin soveltuvan logon (printti, web, asiakirjat, tulosteet, SoMe, jne)
 • Nopean palvelun, laadusta tinkimättä
 • 100% tyytyväisyystakuun

muutama pointti miksi logo on tärkeä yritykselle

Tehtyjä logoja yrityksille

Kuinka yrityksen logon suunnittelu yritykselle etenee?

1. Kerro meille ideasi tai anna suunnittelijalle vapaat kädet
Logon suunnittelu alkaa siitä että kerrot minkä tyylistä logoa olet ajatellut yrityksellesi. Mitä firmasi tekee ja kenelle?
2. Saat ehtotelmia uudesta logosta
Saat ehdotuksia uudesta logosta jo 2 arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tässä vaiheessa valitsemme 1 mallin johon teemme halutessasi korjauskierroksen.
3. saat uuden logon käyttöösi
hyväksyttyäsi logosi saat sen valmiina käytettäväksi useissa eri tiedostomuodoissa.
4. 100% tyytyväisyystakuu
mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi logoon, emme laskuta sinua. Meille tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat!

millainen on hyvä yrityksen logo?

Hyvin suunniteltu logo yritykselle on erottuva, aiheeseen liittyvä ja käytännöllinen. Huomion herättävä logo on yksinkertainen rakenteeltaan ja toimittaa halutun viestin vastaanottajalle. Logosuunnittelussa käytetään usein seuraavanlaisia ohjesääntöjä.

 • Yksinkertaisuus. Kun logo on yksinkertaisesti suunniteltu, jää siitä katsojalle helppo muistijälki. Logon tulee kuitenkin olla erottuva, tietyssä mielessä ainutlaatuinen ja yllättävä.
 • Helposti muistettava. Usein kun saavutetaan tietty yksinkertaisuus päästään myös lähellä hyvää mielenpainuvuutta. Vahvat värikontrastit jäävät myös helposti mieleen.
 • Kestävä. Hyvin suunniteltu logo yritykselle kestää aikaa ja sitä varioidaan usein vain hieman, mikäli sitä jatkokehitetään.

Logon suunnittelu yritykselle yhteistyönä suunnittelijan ja tilaajan välillä.

Jokaisella suunnittelijalla on oma lähestymistapansa logosuunnittelussa. Hyvä tapa aloittaa suunnittelu on pitää lyhyt palaveri, jossa käydään läpi ajatuksiasi ja ideoita tyylistä joita toivot uuden logosi edustavan. Tämän keskustelun jälkeen suunnittelijalla on hyvät lähtökohdat lähteä suunnittelemaan logoa joka kuvaa yritykstoimintaasi ja yrityksesi arvoja.

Yhteenvetona logosuunnittelusta yritykselle, voidaan yhdistää seuraavanlaisia seikkoja. Tehokkaan ja mielenjäävän logon suunnittelu kannattaa pitää yksinkertaisena. Prosessissa, ei saa olla liian montaa kokkia ja mielipidettä, jotta suunnitteluprosessi ei monimutkaistu.

Logo suunnitellaan lopullista katsojaa eli mahdollista tulevaa asiakastasi varten. Logon pitää  tietysti miellyttää sinua, mutta se suunnitellaan aktivoimaan omaa asiakaskuntaasi. Logon tehtävä on visuaalisesti vakuuttaa asiakas yrityksestäsi. Onnistunut logo tuottaa tuottaa lisämyyntiä ja tunnettuutta yrityksellesi kuten kaikki graafinen viestintä. Ota alta yhteyttä täytä tilauslomake ja kerro siinä lyhyesti toiveistasi ja teetä yrityksellesi uusi upea logo yhteistyössä kanssamme.

 

Logon suunnittelu hinta?

Yrityksen logon suunnittelun hinta koostuu tehdyistä työtunneista. Mitä yksityiskohtaisemman ja käyttötarkoitukseltaan monipuolisemman logon yritys haluaa, sen enemmän se tulee maksamaan. Forta Median logotuotanto maksaa asiakkaalle 295€

Tämän lisäksi tulevat myös kommenttikierrokset jotka vaikuttavat myös hieman hinnan määrään. Kommenttikierrosten määrään ( lähtökohtaisesti 1-2kpl) vaikuttaa suuresti se kuinka hyvin lähtötilanteessa saadaan asiakkaan mielikuvasta kiinni logon suunnittelun määrityksessä. Jos yrityksesi nimi kertoo mitä yrityksesi tekee, usein pelkkä nimen tekstityylinen logo riittää hyvin graafiseksi logoksi. Mikäli taas nimi ei juurikaan kerro yrityksen toiminnasta, on hyvä ehkä avata sitä logossa hieman visuaalisin keinoin.

huhtikuun kampanja logosuunnittelussa

Tilaa ammattilaisen suunnittelema logo yrityksellesi nyt edullisesti. Erotu kilpailijoistasi ja lisää tunnettuuttasi verkossa ja alueellisesti vaikka autosi kyljessä.Toimi heti ja hyödynnä voimassa huhtikuun kampanjatarjous —–>

Mitä saat?

 •  Saat upean uskottavuutta asiakkaissasi herättävä uniikin logon
 • Erottaudut kilpailijoistasi logolla joka jää mieleen
 • Teet enemmän kauppaa
 • Ammattilaisen suunnittelupalvelun –> auttaa ideoinnissa
 • Kaikkiin käyttötarkoituksiin soveltuvan logon (printti, web, asiakirjat, tulosteet, SoMe, jne)
 • Nopean palvelun, laadusta tinkimättä
 • 100% tyytyväisyystakuun

100% TYYTYVÄISYYS TAKUU!

Mikäli et ole syystä tai toisesta tyytyväinen tilaamaasi logoon, sinua ei laskuteta logon suunnittelusta.

Toukokuun 2018 kampanja!

Kun tilaat nyt yrityksen logon suunnittelun saat kuvituskuvalogon suunnittelun nyt hintaan 180€ + alv. (norm 295€ +alv.) Säästät siis nopeasti toimimalla 115€.

Hyödynnä kampanja ja säästä 125€. Kampanjaa jäljellä.

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Tehtyjä Logoja

Lisää yrityksesi tunnettuutta ja kaupallista suorituskykyä tilaamalla logon suunnittelu yrityksellesi meiltä.

Forta Media

Digimarkkinoinnin ja mainonnan asiantuntija. Kasvatamme asiakkaiden kotisivujen liikenteen määrää joissa käytettävinä markkinointimuotoina ovat hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta

© 2018 Forta Media /  Digitaalinen mainostoimisto Lahti  |  Helsinki

Vauhdilla asiaan?

Soita minulle suoraan 040-1779770

Share This