image

Hyvä laskeutumissivu tuottaa hyvällä % liidejä!

Keskustele asiantuntijan kanssa ilmaiseksi
Laskeutumissivu / ländäri saattaa olla kaikkein järkevin investointi mitä digimarkkinoinnissa yritykselle voi tuottaa

Laskeutumissivu räätälöidään tuomaan yrityksen tuotteelle tai palvelulle markkinointia tukeva päämäärä. Verrattuna yrityksen pääverkkosivuun laskeutumissivulla avataan suppeasti, mutta myyvästi tuotetta / palvelua kohderyhmää puhuttelevalla kielellä. Laskeutumissivullla tavoitellaan siis maksimaalista tuottoa toivotulle päämäärälle. Esimerkiksi: Yritys pitää koulutustilaisuuden johon sivun kautta halutaan osallistujien ilmoittautuvan tapahtumaan.

Laskeutumissivu tarjoaa nopean ratkaisun ongelmaan

Jokaisella mainosten kautta tulevalla vierailijalla on ongelma johon hän haluaa ratkaisun. Hyvin suunniteltu landing-page (laskeutumissivu) tarjoaa tähän ratkaisun. Mikä tahansa tuote tai palvelu onkaan kysymyksessä sivun otsikoinnin tulee herättää vierailija lukemaan tarjotusta tuotteesta tai palvelusta lisää, katsomaan video tai suorittamaan vaikka rekisteröityminen uutiskirjeen tilaaksi.

Kun laskeutumissivua suunnitellaan on tarkasti mietittävä, että tarjottu ratkaisu myös lunastaa lupauksensa. Sivustolle saapuvan vierailijan vakuuttamiseen on aikaa vain 7-8 sekuntia jonka aikana on vierailija saatava vakuuttumaan palvelun sopivuudesta. Lyhyt ja ytimekäs otsikointi joka lupaa saavutettavan hyödyn monesti riittää tähän tavoitteeseen asti. Hyvä laskeutumissivu pitää sisällään:

  • Otsikointi jossa on yrityksen arvolupaus helposti ymmärrettävässä muodossa
  • Argumentit ja hyödyt, mitä vierailija saa, mikäli suorittaa toivotut toimenpiteet
  • Myyvä visuaalinen ilme
  • Ei turhaa jargonia
Enemmän mitattavaa tuottoa, kaikilla mittareilla mitattuna

Kilpailu on kovaa ja varmasti monet yritykset kalastelevat samoja asiakkuuksia omilla sivuillaan. Monelta kuitenkin puuttuvat markkinoinnin ammattilaisen suunnittelemat hyvät laskeutumissivut. Hyvä laskeutumissivu ratkaisee seuraavanlaiset asiat:

- Toimintakehoitteet "calls to action". Napit ja tekstilinkit oikeissa ja useassa kohtaa sivustoasi. Toimintakehoitteet jotka pitävät sisällään viittauksen tuotteestasi toimivat aina paremmin kuin geneeriset kehoitteet.

- Simppeli lomake, jolle voidaan pyytää asiakkaan yhteystiedot, jonka jälkeen yrityksen myynnin on helppo lähestyä asiakasta. Monesti asiakas on myös valmis ottamaan itse suoraan yhteyttä esimerkiksi yrityksen myyntiosastolle, vaikkapa soittamalla.

- Vakuuttavuus elementit. Kaikki eivät halua tehdä ostoksia internetin kautta. Jos yriksesi ei ole tunnettu, on hyvä lisätä vakuuttavuus elementtejä sivuille. 100% tyytyväisyystakuu. Asiakaspalvelun aukioloajat, luottoluokitusbannerit jne.

- Hyödyt. Pidä mielessä se että asiakas ostaa vain ja ainoastaan hyötyä omaan tarpeeseen. Se että listaat tuotteen ominaisuuksia tai teknistä tietoa, ei kiinnosta asiakasta toimintaan. Kerro myös hyödylle hyöty,  konkreettisen esimerkin kautta.

Voiko pienen yrityksen pääsivu olla kampanjaluontoinen laskeutumissivu?

Kyllä voi. Mikäli yritys haluaa aktiivisesti etsiä uusia asiakkuuksia tuottaa liidejä myyntiä varten on laskeutumissivu aivan ylivertainen investointi suhteessa perinteiseen verkkosivuun. Lasketumissivulle on mahdollista virittää vielä sen tehoa optimoimaan vaikkapa ponnahdus-mainoksia, videoita ja muita kehotteita joilla saadaan vierailijat suorittamaan haluttu toimenpide.

Laskeutumissivun hinta ja prosessi?

ideointi

Laskeutumissivulla esitellään  usein 1 tuote tai palvelu jota markkinoidaan sivulla. Ideoimme tuotteellesi arvolupauksen joka on myyvä ja sitouttaa laskeutumissivusi vierailijat asioimaan yrityksesi myynnin kanssa.

leiska

teemme laskeutumissivun visuaalisen ilmeen mahdollisimman myyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

ajetaan liikennettä sivulle

Hyvä laskeutumissivu tuottaa loistavaa konversiota. Mainostamalla online-kanavissa näemme eri liikenteen lähteiden tuottosuhteet.

Kehitetään konversiota

Pienillä muutoksillä ja A/B pyrimme nostamaan sivun tehoa aloituskampanjoiden tasosta, entistäkin paremmaksi.

laskeutumissivun hinta
695

Laskeutumissivun hinta pitää sisällään koko prosessin avaimet käteen  tuotantona.

kysy lisää täältä!