kotisivut yritykselle jotka aiheuttavat pakottavaa tarvetta vierailijoissa tehdä kauppaa yrityksesi kanssa.

Teemme yrityksesi kotisivuista markkinointikoneen joka tuottaa uusia tarjouspyyntöjä automaattisesti kuukaudesta toiseen. Sivusto toimii lähes autopilottina uusmyynnin toteutuksessa.

WordPress kotisivut yritykselle

Suurin osa verkkosivuista epäonnistuu, koska niiden suunnittelussa keskitytään liiaksi siihen mille kotisivujen tulisi näyttää. Myyvät tuote- ja palvelukuvaukset uupuvat ja sivuilla keskitytään liiaksi epäolennaisten asioiden esittelyyn sekä yrityksen ”me” arvojen korostamiseen. Kilpailu markkinoista on siirtynyt täysin verkkoon. Yrityksesi kotisivujen tavoitteena tulisi loppuen lopuksi olla lisäarvon eli,  tunnettuuden, löydettävyyden ja ”myynnin” tuottaminen.

Mitä jos sinun yrityksesi lähestymiskulma verkkosivujen tuotannossa keskittyisikin nimenomaan myynnin optimointiin?  Tässä prosessissa nostamme esille sivuilla sähköisessä suoramarkkinoinnissa toimiviksi havaittuja keinoja sivujen tuotto% kasvattamisessa.

Sinun kannattaa valita meidät verkkosivujesi toteuttajaksi mikäli haluat…

 

 • Kasvattaa kotisivujesi kautta tulevien liidien määrää. 
 • Saada paremmalla % kotisivujen vierailijoista maksavia asiakkaita.
 • Haluat avaimet käteen toimituksen
 • Tehdä yrityksestäsi oman toimialan menestyjän
 • Löytyä hakukoneiden kärkipaikoilta

Pieni salaisuus, jota monesti kotisivutuotantoa hankkivat asiakkaat eivät tiedä..?

 

Tämän päivän verkkosivustot ovat kuin pieniä toreja, jotka oikein suunniteltuna tuovat myyntiä kasvattavaa toimintaa kaikkialta verkosta tapahtuvasta markkinoinnista. Ei ole yrityksesi edun mukaista jättää hyödyntämättä toimintamalleja, joilla pystyt voittamaan kilpailijasi, sekä samalla optimoimaan markkinaosuutta digitaalisten markkinointityökalujen avulla.

Yksinkertaisesti sanottuna. Jos verkkosivusi tuottavat sinulle enemmän ostavia asiakkuuksia kuin kilpailijoittesi sivustot, on sinulla omalla toimialallasi etulyönti- asema. Tästä johtuen on sinulla mahdollisuus saada verkkosivujesi kautta enemmän näkyvyyttä ja liikennettä, kaikista liikenteen kanavista. Saat siis enemmän asiakkaita halvemmalla ja nopeammin kuin mitä kilpailijasi markkinoilla saavat. Tätä toimintamallia noudattaen olemme rakentaneet asiakkaillemme sivustoja jotka tekevät myyntiä ns. ”auto-pilottina”

 

haluatko kotisivut yritykselle, jonka avulla :

 

 • Otat haltuun oman toimialasi kärkipaikat hakukoneissa, samalla saat sivustosi kautta paremman tuotto%
 • Myyt enemmän
 • Saavutat enemmän alueellista markkinaosuutta
 • Voit saada tuplaten paremmat tuotot maksullisesta mainonnastasi

 

Word-press kotisivut

Toteutamma sivustoprojektit ilmaisella wordpress-julkaisujärjestelmällä.  WordPressin ominaisuuksia ovat mm:

 • Helppo
 • Nopea
 • Ilmainen
 • Paras tekninen hakukoneoptimoinnin toteutus
 • Skaalautuva yrityksen tarpeisiin

WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä mikä tarkoittaa sitä, että sen käyttö on yritykselle täysin ilmaista. Hakukoneet pitävät wordpressillä toteutetuista sivuista ja verkkosivujen kehitykseen on saatavilla useita erilaisia lisäosia (joko maksullisia, tai ilmaisia). Lisäosien avulla sivuille voidaan tuoda erilaisia ominaisuuksia, esim; ajavarauskalenteri parturi-kampaamolle.

WordPressiä on helppo käyttää, eikä yrityksen tarvitse erikseen pyytää pienten päivitysten tekoa ylläpidolta. Oletko uudistamassa kotisivuasi, tai tekemässä kokonaan uutta sivustoa? Pyydä alta asiantuntijan ilmainen konsultointi, ja neuvot mitä asioita kannatta juuri sinun toimialasi sivuston suunnittelussa ottaa huomioon. WordPress kotisivujen hinta tuotettuna avaimet käteen asiakkaalle vaihtelee n. 950-10.000€ välillä.

 

 

Pyydä ilmainen sivukonsultaatio (30min) myyvien kotisivujen suunnitelusta yrityksellesi (arvo 190€)

Ilmainen neuvonta

Otamme yhteyttä valitsemallanne tavalla ja sovimme tapaamisen tai puhelinpalaverin. Katsomme hieman läpi yrityksesi nykyistä verkkopresenssiä ja kerromme kuinka sitä voisi parantaa. Tämä on täysin ilmaista, eikä sido teitä hankintoihin tai sopimaan yhteistyöstä.

Analyysi

Teemme nykytilanteesta kirjallisen arvion ja ehdotamme toimenpiteitä tilanteen parantamiseen

Tarveisiin pohjautuva ehdotus yhteistyöstä

Teemme teille tarjouksen jonka pohjalta pääsette harkitsemaan yhteistyön aloitusta. Teemme kaikkemme, jotta yrityksesi menestyy alati voimistuvassa kilpailussa.

Share This